Vandaag nieuwe Test Drive Unlimited demo

Vandaag zal er een nieuwe demo van Test Drive: Unlimited uitkomen. Tijdens de E3 werd er al een demo vrijgegeven, die was echter in een oudere fase. Atari laat vandaag dus ook weer een tipje van de sluier zien van zijn nieuwste racegame. De demo bevat meer auto’s, een langere tijdslimiet en is te downloaden van de Xbox Live Marketplace.

Test Drive Unlimited wordt niet zomaar een game waarin je lekker kan rond crossen, maar het wordt een M.O.O.R.: Massively Open Online Racing. Dat betekent dat je dus niet meer in je eentje rond rijdt, niet meer tegen bots moet racen maar dat je met duizenden mensen tégelijk online kan racen. Zo kan je tot 16 mensen met elkaar racen over enorme lappen asfalt, maar er is ook de kans dat je onderweg andere racers tegenkomt die toevallig ook op die track bezig zijn. Dit zorgt ervoor dat het spel een totaal andere beleving zal gaan krijgen dan we tot nu toe zijn gewend van racegames. In de demo van de Marketplace kun je alvast proeven aan deze game.

Test Drive Unlimited zal vanaf september in de winkels liggen.

 1.   
  Ruudjee's avatar

  Gelijk downloaden!
  Als ik een Xbox 360 had 🙄

 2.   
  G-Man's avatar

  Ha, toch nog een demo van een ander genre dan RTS 😛 Maar dan moet je wel een X360 hebben natuurlijk…

 3.   
  Eppo's avatar

  Ik heb hem gedownload, maar zo geweldig vind ik hem niet. Ik vind hem erg nep aanvoelen(vooral de motor). Maar het is wel leuk om met de cockpitview te rijden.

 4.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Ik heb de demo ook… en kvind em gewoon te vergelijken met PGR3 … maar wat me opviel was dat er nog veel bugs in zaten en dat de auto’s nog steeds geen schade kunne krijgen 👿 ..voor de rest vind ik em wel styly maar het woord realisties kan ik in die game niet vinden

 5.   
  J-Loco's avatar

  ben hem nu aan het downloaden!