Battlefield: Bad Company legt nadruk op singleplayer

Zoals was belooft heeft Electronic Arts officieel Digital Illusions’ nieuwste titel voor de Playstation 3 en Xbox 360 aangekondigd. Battlefield: Bad Company heet de telg en zal vooral, in tegenstelling wat we inmiddels gewend zijn van de franchise, de nadruk gaan leggen op de singleplayer actie.

De game zal gebaseerd zijn op de film Three Kings, waarin een squad goed getrainde soldaten achter de vijandelijke linies goud en ander waardevol spul probeert te gappen. Electronic Arts belooft een meeslepende, filmische singleplayer met donkere humor een omgeving wat tot de grond toe afgebroken kan worden. Volgens DICE is 90 procent van de omgeving ‘sloopbaar’.

    “De essentie van de multiplayergames van DICE ligt in de hectische, onvoorspelbare aard door de grote mate van vrijheid. Er kan dus op ieder moment van alles gebeuren en precies dat vormt ook de basis van de solocampagne van Battlefield: Bad Company”, vertelt Karl Magnus Troedsson, senior-producent van DICE. “In een wereld waar 90 procent van de omgeving verwoestbaar is, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos: het strijdtoneel verandert voortdurend, waardoor jij, je teamgenoten en je vijanden steeds op veranderingen moeten inspelen. Je hebt de volledige vrijheid om de problemen op te lossen op de creatieve Battlefield-manier.”

Toch zal volgens Electronic Arts de multiplayer niet volledig vergeten worden. De game staat gepland voor 2007 voor de Playstation 3 en Xbox 360. Het laatste nieuws is dat de game ook op de PC en PSP uit zou komen.

  1.   
    Kusunagi's avatar

    Ik denk dat de battlefield spellen het meer van de multiplayer moeten hebben, maarja, EA he…..

  2.   
    azsx's avatar

    Ja, je ziet dat battlefield zich weer ver uitbreid! 🙂
    Zolang het maar leuk blijft om te spelen door het bijvoorbeeld heel realistich te maken of juist veel met sienc fiction 👿 😮 te doen is. Zolang er maar in een multiplayer spel veel te doen. Bijvoorbeeld: Ranks Halen, Suids maken, Somige suids moet je bepaalde ranks hebben, speciale teams maken voor je groep voordat het spel begint (medic team of scherpschutterteam of in de wagens team), een eigen map maken, met speciaal je wagens op bepaalde plaatsen zetten, zodat het multiplayer spel net iets anders verloopt! 😉 En heel realistisch 8) !!Dus dat een vliegtuig niet ontploft in de lucht maar ook langzaam neerstort 😛 en dat de mensen in het vliegtuig dat zien zoals straaljager! Of dat de wonden iets echter zijn en meer dus bijvoorbeeld: schampshot 😥 , schot door voet 😳 , of in arm! en dat je bijvoorbeeld bij somige opgestarte multiplayer spellen de wonden moet helen! Dus als je gewond raakt in spel dan moet een medic je ook eerst helpen!

    GR. Alexander Laheij Gespecialiseerd in Battlefield SERRIES. GBA 😀

    (antwoord gerust op mijn mening!) 😉

  3.   
    Tha Destiny's avatar

    haha
    je hebt wel gelijk

  4.   
    defjam's avatar

    kunt u dat nog 1 x herhalen 😛 maare ik vind dat battlefield terug moet gaan naar 1942 die word nu nog steeds heel veel gespeelt 🙂

  5.   
    Nirusu's avatar

    Lijkt me ook wel leuk.

  6.   
    Cirdan's avatar

    ja idd…ik vind Battle Field 1942 echt de beste van de series;) en dan Battle Field 2;)

  7.   
    azsx's avatar

    Ja het is allemaal goed! 8)