Dead or Alive 4 demo schopt gratis kont op Xbox Live

Dead or Alive 4 is inmiddels alweer een halfjaartje uit, maar om de verkoopcijfers nog een laatste boost te geven heeft men besloten om nu de demo van de game vrij te geven. De demo is gratis te downloaden van de Xbox Live Marketplace, voor gebruikers van zowel het betaalde als het gratis Xbox Live-abbonement. De demo is 680MB groot en bevat de Time Attack en Versus modi. Deze zijn te spelen met zes verschillende characters die tevens over verschillende pakjes beschikbaar zijn en inzetbaar zijn in zowel een single- als een tagbattle. Dit gebeurt allemaal in vijf verschillende arena’s die de demo rijk is.

Dead or Alive heeft altijd al bekend gestaan om haar lekkere wijven die erin meevochten. Kasumi, Hitomi, Tina, Christie, Ayane, Helena, Lei Fang enzovoorts zullen ook in Dead or Alive 4 weer allemaal van de partij zijn, net zoals mannelijke vechters zoals Hayabusa, Jann Lee, Zack, Brad Wong en Hayate. Ook is er een nieuw character, Spartan 458, een vrouwelijke Halo-soldate.
Dead or Alive 4 is het nieuwste deel in de Dead or Alive-vechtserie. De game zal qua gameplay niet zo heel veel veranderen, maar grafisch en op geluidsgebied wel van ongekende schoonheid zijn. De omgevingen, vechtersbaz(inn)en en hun bewegingen zien er allemaal superslick uit en zullen tot het mooiste behoren wat we tot nu toe in een vechtspel hebben gezien. Bij snellere bewegingen zal het beeld een beetje vervagen door motion blur-techniek om het geheel wat realistischer te laten ogen.
De omgevingen zijn ditmaals nog interactiever, je kunt bijvoorbeeld misschien ook wel dingen oppakken. Ook is het weer mogelijk je tegenstander naar een ander deel van de arena te slaan/schoppen/stoten, desnoods dwars door een muur, deur of raam heen. Ook hierbij kun je moves uithalen, zo zagen we Jann Lee bijvoorbeeld al op het lichaam van zijn tegenstandster zitten terwijl zij van de trap viel.
Het onlingedeelte op Xbox Live moet nog completer worden dan dat het in Dead or Alive: Ultimate al was. Zo kunnen er wereldwijde toernooien opgezet worden, kunnen er clans worden gevormd, zal er een nieuwe interactieve lobby zijn waar mensen de wedstrijden kunnen volgen en is er uiteraard een gedetailleerd scoreboard aanwezig.

Dead or Alive 4 is reeds verschenen voor de Xbox 360.

  1.   
    DARKSPEAR's avatar

    DOA is echt zo erg vet sie wijfen zijn wel HOT!! en geil