Gebouwen, gebouwen en nog eens gebouwen op screens CivCity: Rome

CivCity: Rome is een nieuwe soort strategie spel waarin bouwen centraal staat. In dit spel dat geïnspireerd is op Sid Meier’s Civilization, is het aan jou om de glorie van Rome weer werkelijkheid te maken. Je moet namelijk zelf de stad Rome herbouwen en zorgen dat dit een machtige en welvarende stad wordt. Dit vergt echter meer dan het bouwen van een paar gebouwtjes dus het spel beloofd een echte uidaging te worden. Vandaag hebben we weer een veertiental nieuwe screenshots voor jullie.

In CivCity: Rome is het de bedoeling dat de gamer de glorie van Rome weer terugbrengt door van een klein dorpje een machtige stad te maken. In het spel heb je de keuze uit honderden gebouw zoals scholen, amfitheaters, forten en nog veel meer. Door deze gebouwen op de juiste momenten en plekken te bouwen, en te zorgen dat het vol tevreden blijft is het aan jou om te zorgen dat Rome de succesvolle stad wordt die het eens was.

[SCREENSHOTS]

Dit spel, dat toch wel iets weg heeft van SimCity, moet in de zomer van dit jaar gaan verschijnen op de PC.

 1.   
  Cirdan's avatar

  ik hoef die niet;)

 2.   
  Rock-in's avatar

  Wow, ziet er fet uit, vooral het detail als je inzoomt ( zie screens ). 😮 Beter hebben ze een goede besturing in gebracht anders word het omogelijk om zo’n giga stad op te bouwen. 🙂

 3.   
  Broodbeleg's avatar

  zeker vet 😀

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  niks voor mij maar ziet er wel vet uit

 5.   
  Mick.W's avatar

  simcity: rome

 6.   
  Mrn.'s avatar

  Ik wil hem best wel hebben maar ga er geen geld aan uit besteden 😆 !

 7.   
  xyzdaf's avatar

  mooie screens, beter dan sims/simcity