Saleen onthuld in nieuwe screenshots Test Drive Unlimited

Test Drive Unlimited wordt niet zomaar een game waarin je lekker kan rond crossen, maar het wordt een M.O.O.R.: Massively Open Online Racing! Dat betekent dat je dus niet meer in je eentje rond rijdt, niet meer tegen bots moet racen maar dat je met duizenden mensen tégelijk online kan racen! Zo kan je tot 16 mensen met elkaar racen over enorme lappen asfalt, maar er is ook de kans dat je onderweg andere racers tegenkomt die toevallig ook op die track bezig zijn! Dit zorgt ervoor dat het spel een totaal andere beleving zal gaan krijgen dan we tot nu toe zijn gewend van racegames.

Op de screenshots van vandaag is alweer een nieuwe auto te bewonderen, dit keer gaat het om een Saleen. Beetje bij beetje worden er steeds meer auto’s bekend gemaakt in de vorm van complete fotosessies, een aparte manier maar het trekt wel veel bekijks aangezien de screenshots eruit zijn om van te kwijlen!

[SCREENSHOTS]

  1.   
    XGT_Spider's avatar

    😮 😮 😮 😮 Dat meen je niet een saleen BOEIEND.
    Wat moet je nou met een saleen geef mij maar een BUGATTI die trekt heel die saleen uit die spel. 😀

  2.   
    Cirdan's avatar

    ik vind het op een of andere manier niet echt mooi uit zien 😕 ze proberen het te echt maken maar de achtergrond speelt niet echt mee…

  3.   
    CHAOS's avatar

    bugatti kan dood vallen lamborghini 4 ever

  4.   
    Ruudjee's avatar

    Ik heb toCh best veel mensen over de gfx gehoord, die de demo gedownload hebben, en die schijnen gruwelijk tegen te vallen..

  5.   
    n00kie's avatar

    Idd Jackson… er zijn wel race games die er beter uit sien 😉

  6.   
    J-Loco's avatar

    het is niet lelijk, mooi zelfs en de gameplay ? hoor je daarover nog eens iemand ? pacman heeft graphics van niks maar kan nog wel leuk zijn, ookal geef ik je wel gelijk dat als je net een Xbox 360 hebt die grafix zoveeel beter kan maken dat je tog wel heel wat verwacht ja..

  7.   
    Mechanic Soldier's avatar

    Project Gotham Racing 3 lijkt mij dan tog een stuk vetter 🙄

  8.   
    R.andom H.ero's avatar

    …geen commentaar

  9.   
    CHAOS's avatar

    pgr 3 is een goede game ik heb hem en ben helemaal verslaafd 😀 en test drive heeft focking tering kut gfx en speelt enorm 👿 kut!!!!

  10.   
    Ruudjee's avatar

    ennn ja hoor, CHAOS zeikt weer 😛