Super Paper Mario en Donkey Kong: Bongo Blast uitgesteld?

De Gamecube is haast zo goed als overleden, en The Legend of Zelda: The Twilight Princess zal waarschijnlijk de laatste sterke stuiptrekking van onze mooie paarse kubus worden waarvan we hebben gehouden, die we hebben gehaat maar waar we altijd rekening mee hebben gehouden. Toch kondigde Nintendo op de afgelopen E3 in mei nog twee sterke titels aan, namelijk Super Paper Mario en Donkey Kong: Bongo Blast.

Beide games zouden (in Japan) aan het einde van de zomer moeten verschijnen, maar Japanse winkeliers hebben een nieuwe releaselijst gekregen waarop te lezen valt dat beide games voor onbepaalde tijd verschoven zijn. Het zou natuurlijk zo kunnen zijn dat de games vertraging hebben opgelopen in het ontwikkelproces door bijvoorbeeld onvoldoende mankracht of tegenslagen, maar het zou ook zo kunnen zijn dat de hoge heren bij Nintendo van bovenaf opdracht hebben gegeven de games uit te stellen. The Legend of Zelda: The Twilight Princess werd namelijk ook uitgesteld om hem tegelijk met de Nintendo Wii te laten verschijnen. Aangezien op die console ook Gamecube-games speelbaar kunnen zijn, is het natuurlijk mogelijk dat Super Paper Mario en Donkey Kong: Bongo Blast nu een soort halve launchtitels voor de Wii gaan worden.

Officieel heeft Nintendo nog niks bevestigd, wanneer er wel meer duidelijkheid is omtrent de releasedata lees je het hier op Gamersnet.nl.

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  volgenmsij koopt niemand meer die dinge (cube is toch dood?)

 2.   
  Design's avatar

  Ik koop deze game in elk geval niet. Maar om daarom te zeggen dat de cube dood is… Er zijn inderdaad niet veel mensen meer die op de cube spelen, maar er zijn er toch nog. Wel denk ik dat deze games geen al te groot succes gaan worden.

 3.   
  snowbob's avatar

  Tuurlijk kopen mensen ze wel.. stel dat die Wii titels te duur zijn dan kan je altijd terug vallen op je cube games, zowiezo ga ik die paper mario halen die wordt egt geweldig