Trailer Metal Gear Solid: Portable Ops verschenen

Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar het zal ergens in de laatste maanden van dit jaar zijn dat Metal Gear Solid: Portable Ops op de PSP zal verschijnen. De game valt op door uitzonderlijk goede graphics, vergelijkbaar met die van de PlayStation 2. Uiteraard zullen er ook online mogelijkheden in zijn verwerkt. De eerste trailer is in ieder geval al verschenen.

In de game ga je terug naar de jaren 70, zes jaar ná Metal Gear Solid Snake Eater. Je wordt ervan verdacht verraad te hebben gepleegd ten opzichte van de FOX-groep. Hierdoor zal Snake het op moeten nemen tegen leden van FOXhound. De game zal WiFi ondersteunen, waardoor het mogelijk is een multiplayersessie te spelen. Ook komen in de game meerdere ‘oude bekenden’ uit oudere Metal Gear games langs in de game. Wat hun rol hierin is, is echter nog niet bekend.

De trailer vind je hier.

  1.   
    Ariose's avatar

    cool :D, (het is toch net zo iets al splinter cell maar dan beter?)

  2.   
    Diede's avatar

    Een soort van is het ja. Ik heb alleen het eerste deel in de serie gespeeld (PSX/PC), en ik speelde hem laatst weer. Als je geld over hebt, kijk in de budgetbak, want hij is echt heel vet 😛