Nieuwe Colin McRae Rally 07 wordt next-gen titel

Codemasters maakt vandaag bekend dat er een nieuwe Colin McRae Rally titel aan zit te komen. Onder de werktitel CMR’07 wordt de game momenteel exclusief ontwikkeld voor de nieuwe generatie spelcomputers. Volgens de makers zal de multiplayer in het nieuwe deel niet ontbreken.

    ‘De nieuwe Colin McRae Rally zal een zeer brede selectie aan off-road evenementen bieden,’ aldus Gavin Raeburn, Uitvoerend Producent bij Codemasters. ‘Het wordt ontwikkeld om beginners een toegankelijke, high-speed game te bieden, waarbij ervaren McRae racers helemaal los kunnen en zichzelf kunnen verliezen in de meest uitdagende wedstrijden van het spel.’

Naast de bekende gravel-, modder- en zand-races over de hele wereld, zijn er dit keer ook Hill Climb- en Rally Cross-evenementen. Internationale rallyevenementen zijn er ook, met officiële auto’s en parkoersen gebaseerd op echte wegen en bekende locaties. Het spel wordt ook uitgebreid op het gebied van races tegen de klok en zal ook evenementen bevatten waarbij er meerdere auto’s op een circuit rijden.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren