Je schoonmoeder als monster in WoW: The Burning Crusade

Voor de meeste gamers is het goed nieuws dat er een uitbreiding op WoW gaat verschijnen, maar voor iedereen die betrokken is in het leven van de WoW-ers duidelijk niet. WoW staat om zijn enorme verslaving bekend en mensen gaan liever een paar uurtjes grinden in Tyr’s Hand dan met hun vriendin paaseitjes zoeken. Vandaag hebben we echter een paar stukjes artwork, waarop de nieuwe monsters van The Burning Crusade te zien zijn. Zoals te zien is hoeft je vriendin zich geen zorgen te maken dat je wat gaat voelen voor de monsters, want deze zijn oer, maar dan ook echt oerlelijk.

World of Warcraft, volgens velen de beste MMORPG ooit en de beste game van vorig jaar, gaat deze zomer uitgebreid worden met een uitbereidingspakket: The Burning Crusade. Een heel nieuw continent, twee nieuwe speelbare rassen, heel veel nieuwe dungeons en instances, honderden nieuwe quests en items, één nieuwe proffession en duizenden uren aan speelgenot, dat is wat The Burning Crusade moet gaan brengen.
Lees voor meer info onze preview. World of Warcraft: The Burning Crusade moet in juni 2006 voor de PC in de winkels liggen.

 1.   
  Cirdan's avatar

  ze lijken niet echt op mijn schoonmoeder(ik heb ze ook niet maarja wie kijkt daarna) maar ze zien er wel mooi uit(A)

 2.   
  CHAOS's avatar

  ze zijn allemaal net zo mooi als mijn schoonmoeder lelijk is

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik ga wow downloaden binnenkort en dan op een prive server spelen effe kijken of ik het wat vind.ik heb de beta gespeeld maar op me grforce 2 mx/mx/400 speeld het niet echt

  nu heb ik geforce 4 mx 4000 ga ik effe kijken wat die nu doet.kijken of ik ook verslaaft kan worden lol