Enemy Territory: Quake Wars speelbaar op E3, ook nieuwe screens

Enemy Territory is een game die vanaf het begin helemaal plat is gespeeld. Met Enemy Territory: Quake Wars hopen de makers het succes nog wat groter te maken. Vandaag is bekend geworden dat deze game speelbaar zal zijn op de E3, en dit betekend dat er waarschijnlijk rond de E3 veel nieuwe beelden en informatie rond deze game beschikbaar zullen worden. Voor de mensen die niet kunnen wachten tot de E3 hebben we vandaag ook alweer 4 nieuwe screenshots.

In Enemy Territory: Quake Wars speel jij een commando van de Global Defense Forces, of een soldaat uit het Strogg-alienleger.. Ze vechten een oorlog uit, wat er op het spel staat? De aarde.
Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de gameplay, behalve dan dat de game zich afspeelt in uitgestrekte buitengebieden en je tactisch na zult moeten denken om je tegenstander te verslaan. Enemy Territory: Quake Wars is namelijk vooral een online multiplayershooter, net zoals zijn voorganger.
Waar de game tot nu toe om bekendstaat, is de adembenemde grafische kwaliteit. In een vrij vroeg ontwikkelstadium zijn het misschien wel de mooiste gameplaybeelden die we ooit voor de PC hebben gezien. Of het spel de term “Gameplay boven Graphics” dan nog waar kan maken, zien we binnenkort.

[SCREENSHOTS]

Enemy Territory: Quake Wars moet ‘ergens in 2006’ op de PC gaan uitkomen.

  1.   
    SCORPIONSOLDIER's avatar

    😮 gruwelijk 😮

  2.   
    mafia killer's avatar

    vet spel 😮

  3.   
    Design's avatar

    😮 wow? vet mooi! 😀

  4.   
    n00kie's avatar

    MEGA VET! 😮 😀

  5.   
    Cirdan's avatar

    dit is gewoon een afschuwlijke game(goeie vorm;)) 😀

  6.   
    RobvdBerger's avatar

    wow! 😮 😮 *bewondering*
    dit gaat mn pc trouwes nevernooit trekken.. maar toch.. 3 hoeraatjes..

  7.   
    para's avatar

    dodelijk mooiii 😀

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    zo vet 😮