Enemy Territory: Quake Wars speelbaar op E3, ook nieuwe screens

Enemy Territory is een game die vanaf het begin helemaal plat is gespeeld. Met Enemy Territory: Quake Wars hopen de makers het succes nog wat groter te maken. Vandaag is bekend geworden dat deze game speelbaar zal zijn op de E3, en dit betekend dat er waarschijnlijk rond de E3 veel nieuwe beelden en informatie rond deze game beschikbaar zullen worden. Voor de mensen die niet kunnen wachten tot de E3 hebben we vandaag ook alweer 4 nieuwe screenshots.

In Enemy Territory: Quake Wars speel jij een commando van de Global Defense Forces, of een soldaat uit het Strogg-alienleger.. Ze vechten een oorlog uit, wat er op het spel staat? De aarde.
Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de gameplay, behalve dan dat de game zich afspeelt in uitgestrekte buitengebieden en je tactisch na zult moeten denken om je tegenstander te verslaan. Enemy Territory: Quake Wars is namelijk vooral een online multiplayershooter, net zoals zijn voorganger.
Waar de game tot nu toe om bekendstaat, is de adembenemde grafische kwaliteit. In een vrij vroeg ontwikkelstadium zijn het misschien wel de mooiste gameplaybeelden die we ooit voor de PC hebben gezien. Of het spel de term “Gameplay boven Graphics” dan nog waar kan maken, zien we binnenkort.

[SCREENSHOTS]

Enemy Territory: Quake Wars moet ‘ergens in 2006’ op de PC gaan uitkomen.

 1.   
  SCORPIONSOLDIER's avatar

  ๐Ÿ˜ฎ gruwelijk ๐Ÿ˜ฎ

 2.   
  mafia killer's avatar

  vet spel ๐Ÿ˜ฎ

 3.   
  Design's avatar

  ๐Ÿ˜ฎ wow? vet mooi! ๐Ÿ˜€

 4.   
  n00kie's avatar

  MEGA VET! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜€

 5.   
  Cirdan's avatar

  dit is gewoon een afschuwlijke game(goeie vorm;)) ๐Ÿ˜€

 6.   
  RobvdBerger's avatar

  wow! ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜ฎ *bewondering*
  dit gaat mn pc trouwes nevernooit trekken.. maar toch.. 3 hoeraatjes..

 7.   
  para's avatar

  dodelijk mooiii ๐Ÿ˜€

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  zo vet ๐Ÿ˜ฎ