Geheim agent Daxter op een dozijn nieuwe screenshots

Jak 3 was het laatste deel in de Jak & Daxter-trilogie. Sony schaamt zich echter niet om nog nieuwe games gebaseerd op de serie uit te brengen. Naast Jak X: Combat Racing, voor de PlayStation 2, heeft Sony ook de game Daxter, voor de PSP ontwikkeld. Vandaag hebben we nieuwe screenshots van dit stokstaartje in Zorro-outfit voor je.

Daxter zal wederom een platformgame zijn. In dit spel speel je met, hoe kan het ook anders, Daxter. Deze sidekick van Jak is eigenlijk zijn vriend, maar doordat hij in een put met zwarte, magische troep valt, verandert hij in een soort stokstaartje.
Daxter’s eigen game speelt zich af tussen Jak & Daxter: The Precursor Legacy en Jak II. Jak is gevangen door de Baron en Daxter probeert een plan te verzinnen om hem te bevrijden. Echter, door een misverstand neemt Daxter een baan als ongediertebestrijder aan om een invasie van metalbugs tegen te gaan. Daxter heeft 15 levels met 25 missies, en daarnaast ook een aantal ‘droomlevels’. Hierin komen Daxter’s wildste gedachten naarvoren, helaas geen blote vrouwen.

Daxter zal vanaf 28 april voor de PSP in de winkels liggen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    n00kie's avatar

    Wahahahah the matrix alleen dan met daxter hoe verzin je het 😛

  2.   
    DarthStrife's avatar

    Dat met ‘helaas zonder blote vrouwen’ zeggen jullie wel graag bij elk Daxter nieuwtje he? 😀

  3.   
    tomwanders's avatar

    ziet er goed uit