De Master Chief krijgt zijn eigen strip in Halo Graphic Novel

Bungie Studios (Halo: Combat Evolved, Halo 2) en Marvel Comics (o.a. Spiderman, X-Men, Fantastic Four, The Hulk) hebben een contract gesloten voor een stripboek gebaseerd op de Halo-serie, met uiteraart de Spartan 117-soldaat Master Chief in de hoofdrol. Deze Halo Graphic Novel zal maarliefst 128 pagina´s gaan tellen en uitgebracht worden met een hardcover. Alle afbeeldingen zijn natuurlijk in kleur en worden door Marvel´s beste artiesten geschetst en getekend. Daarnaast staan de mensen van Bungie ze bij om het verhaal zo goed mogelijk aan te sluiten op de serie.

Het verhaal volgt overigens niet het plot van één van de games, maar is een spannende vertelling van één van de missies van de Master Chief in het Halo-universum. Het is dus een losstaand geheel, net zoals de boeken Halo: First Strike, Halo: The Fall of Reach en Halo: The Flood, die rond de serie zijn uitgebracht. Op de website van Bungie is nog veel meer informatie te vinden.

Het stripboek zal in de Verenigde Staten verschijnen in juli van dit jaar, of hij ook naar Europa komt is nog niet bekend. Halo Graphic Novel zal in ieder geval wel bij de betere stripboekhandelaren te krijgen zijn.

  1.   
    Oranje's avatar

    Wicked! Dat komt dus zeker in mijn collectie, al moet ik het importeren!

  2.   
    n00kie's avatar

    Dit gaat verkopen! 😉

  3.   
    Diede's avatar

    Veel verschillende stijlen… Maar wel erg vet! Ik heb een keer zo’n boek over Halo gelezen.

  4.   
    Mick.W's avatar

    Zeker hebben bij mijn HALO altaar

  5.   
    Mandamo's avatar

    Oranje zei:
    “Wicked! Dat komt dus zeker in mijn collectie, al moet ik het importeren!”

    Daar dacht ik dus ook meteen aan! 😀

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    nou ben benieuwd