Burnout: Revenge crasht de amerikaanse winkels binnen

Vanaf vandaag hebben de Amerikaanse Xbox 360 bezitters er weer een racegame bij. Na NFS: Most Wanted, Project Gotham Racing 3 en nog een hele mik aan games, kunnen de racefans nu genieten van Burnout: Revenge. De serie is natuurlijk bekend van zijn mix van hoge snelheid, vonken en vernedering. In dit deel is dat nóg beter tot uiting gekomen.

Burnout: Revenge gaat verder waar Takedown ophield. Het nieuwe in dit vierde deel in de serie is, de naam zegt het al, wraak nemen. Een metertje in beeld houd bij op wie je wraak hebt genomen (mensen die dus eerst jou aan de kant hebben gebeukt), en daar vallen leuke bonussen mee te verdienen. In elke race heb je een rivaal, die dus vooral tegen jou zal beuken. Je kan persoonlijk met hem afrekenen in een “Grudge Match”. Ook nieuw in dit vierde deel zijn natuurlijk de opgepoetste graphics, de verbeterde gameplay en een nieuwe mode waarin je zoveel mogelijk verkeer van de weg moet zien te beuken.

Wil je de game alvast hebben, importeer hem dan vanuit Amerika. Eind volgende week ligt de game ook in Nederland in de winkels.

 1.   
  lcvdb's avatar

  laat maar

 2.   
  Rijstekorrel's avatar

  nee hoef hem niet heb het spel al op de xbox en heb geen 360 maar is zeker een vette game

 3.   
  gangers!!!'s avatar

  heeyy jo crimineeltj je heb gelijk man echt een vette game jammer er geen screenshots bij dan zou ik het nog aantrekkelijker vinden 😳 😉 een vriend van mij heeft alle burnout spellen en ik vind dit wel de beste ook heel mooi beeld 😮 alleen wel jammer dat je niet ver vooruit kan kijken wat er komt 😮 groovy game 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  @gangers!!!

  natuurlijk staan er geen screenshots bij er staat dat die in de winkels is de screens zijn al lang geweest en trailers 8)

  je ben zeker hier niet op deze site 😆