Nieuwe trailers Black

Vandaag hebben we voor jullie 4 nieuwe trailers van de aankomende shooter van Criterion Studios, Black. Op deze 4 toch wel heel donkere trailers is goed te zien wat we van Black kunnen gaan verwachten. Zo zien we de geweldige graphics die deze game met zich mee gaat brengen, maar bovenal geknal. Overal heerst duister, kogels vliegen om je oren, de schuilplaats die net zo veilig leek wordt aan flarden geschoten. Dit en meer kunnen we gaan verwachten van de FPS Black, die écht een knaller beloofd te worden.

Black is een nieuwe shooter van Criterion, welk onder andere verantwoordelijk was voor de Burnout franchise. In de game ontbreekt het hem aan een multiplayer, wat gezien de tijdgeest misschien wat achterhaald lijkt. De makers hebben hier bewust voor gekozen, zij verklaarden namelijk dat een spel of een goede singleplayer, of een goede multiplayer heeft, zeer zelden zijn beide dik in orde. De ontwikkelaars vonden de singleplayer het belangrijkst, en daar hebben ze zich dus ook op gefocust.
In Black zal vooral de omgeving een belangrijke rol spelen. Muren kunnen kapot, autobanden van stilstaande auto’s kunnen kapot geschoten worden of reclameborden aan de gevel van een gebouw kunnen naar beneden geschoten worden en tegenstanders vermorzelen. Black zal behoorlijk gescript zijn, maar wat wij tot nu toe hebben gezien beloofd veel.

Black zal vanaf 24 februari in de winkels liggen voor de Xbox en de PlayStation 2.

De 4 filmpjes zijn hier te bekijken .

  1.   
    Cirdan's avatar

    er zijn wel bazookas hoor;)

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik heb de demo maar gedownload maar vond hem niet echt leuk