Medal of Honor: Airborne ook naar de PC?

Medal of Honor: Airborne zou oorspronkelijk alleen op de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen. Enkele grote PC-magazines hebben de game nu ook op hun covers staan, wat erop duidt dat het spel waarschijnlijk ook de PC aan zal doen. Die versie zou dan tegelijk met de consolegames in de winkels moeten liggen, dus rond november van dit jaar.

In het spel speel je met Boyd Travers, een Amerikaanse soldaat die zich heeft opgegeven bij de Amerikaanse luchtmacht om zich vervolgens bij de ‘82nd Airborne Division’ te voegen. Een Amerikaanse luchteenheid die daadwerkelijk heeft bestaan en het in de oorlog moest opnemen tegen de Duitsers, die natuurlijk superieur waren in aantal. De eerste missies spelen zich in 1943 af op Sicilië, later maak je ook D-Day en de bevrijding van de rest van Europa mee.
In Medal of Honor: Airborne begint elke missie met een parachutesprong. Je wordt uit het vliegtuig gedropt en kan min of meer zelf bepalen wáár in het level je neerkomt.

Medal of Honor: Airborne moet in november 2006 uitkomen voor de Xbox 360 en PlayStation 3, waarschijnlijk ook voor de PC.

  1.   
    Design's avatar

    Hopelijk wordt die beter dan die laatste Medal of Honor, want daar vond ik nx aan

  2.   
    Cirdan's avatar

    ik ga hem kopen voor de PS3:P

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    ik vind MOH echt zo een spel als fifa, elk jaar een nieuwe, geen grote veranderingen en toch koopt iedereen het.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    nou ik koop het niet maar komt omdat het een oorlogs shooter is 8)