Eerste next-gen beelden van Medal of Honor: Airborne

In het Amerikaanse gamesblad GameInformer zijn de allereerste beelden van Medal of Honor: Airborne voor de next-generationconsoles verschenen. Deze versie wordt helemaal van de grond af opgebouwd en zal dus geenszins een port zijn van een PlayStation 2 of Xbox-game.

Met Medal of Honor: Airborne wil EA de lineaire roots van de game doorbreken. Je zal namelijk een veel grotere vrijheid krijgen dan in de vorige delen. Een nieuw gameplayelement is de mogelijkheid om van de belichting in de levels gebruik te maken. Je kunt je namelijk verstoppen in de schaduwen. EA belooft ook interactieve slagvelden en levensechte gezichtsanimaties. Ook moet de game een indrukwekkende AI krijgen, met behoorlijk slimme vijanden.
De subtitel “Airborne” slaat op het feit dat je aan het begin van iedere missie gedropt zal worden met een parachute. Je bestuurt die parachute dan helemaal zelf, en bepaald dus ook wáár in het level je landt.
Medal of Honor: Airborne zal ook een multiplayermode hebben. Je kunt bijvoorbeeld online en split-screen met vier man in co-op de singleplayercampaign doorlopen.

Medal of Honor: Airborne moet in november van dit jaar voor de Xbox 360 en de PlayStation 3 in de winkels liggen.

Deze beelden zijn scans uit het magazine GameInformer, waardoor ze nogal klein zijn en er ook wat kwaliteit verloren is gegaan. Ze zien er echter nog steeds behoorlijk veelbelovend uit.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Cirdan's avatar

    ziet er wel mooi uit;) dacht eerst dat het een game van deze tijd was

  2.   
    Firef0x's avatar

    ze blijven het proberen he 😉

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    k vind het niet mooi.

  4.   
    Gertyboy's avatar

    Het komt wel uit een tijdshrift… 🙄

  5.   
    defjam's avatar

    alweer 2e wereldoorlog dat begint nu egt te vervelen doe dan vietnam oorlog ofzow 🙄

  6.   
    mr nokiller's avatar

    weet je waarom het weer 2e wereld oorlog is. omdat EA zo meer delen kan maken en meer geld kan verdienen. die lui kan het niet meer zoveel schelen of het en goede game word als het maar verkoop. er moeten steeds meer miljoenen binnen komen. stelletje kut kapitalisten. ik zal nooit een game van EA kopen.

  7.   
    snuifski's avatar

    Dat doen andere softwarehuizen ook.
    Lijkt me logisch dat je winst wil maken, ik moet eerst maar eens zien of ie goed is de screens zien er wel goed uit.

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er wel mooi uit maar ik vind oorlog shooters nou niet echt leuk

  9.   
    JustRoel's avatar

    Ziet er vet uit 😀 nou nog kijken hoe het eruit ziet als het beweegt 😉

  10.   
    Tom's avatar

    Damnz, ik word gek van de 2e wereldoorlog! Maar however: Het ziet er uit als een echt grauw sfeertje, ik kan in al die plaatjes, maar één goed ding zien dat verwijst dat het om de WO2 gaat: De Thompson!