Nintendo Revolution 100% zeker in 2006

Nintendo.nl is laatst geupdate met een preview van wat ons allemaal te wachten staat in 2006, op Nintendo Revolution-, Gamecube-, Nintendo DS- en Gameboy Advancegebied. Deze vooruitblik op het nieuwe jaar laat geen shockerende feiten zien, maar wel het nieuws dat de Nintendo Revolution zeker weten in 2006 zal worden gelanceerd, zoals we eigenlijk al verwachtten.

    “Op een nog nader te bepalen dag in 2006 zal Nintendo een gloednieuwe thuisconsole lanceren, beter bekend als de ‘Revolution’, die zoals de voorlopige naam al aangeeft een revolutie teweeg gaat brengen in de gameswereld. We hebben al een glimp opgevangen van de mogelijkheden met de bekendmaking van de bijzondere controller, die je met één hand vast kunt houden en die je bewegingen registreert. We weten ook al dat je op de Revolution al je GameCube games gewoon kunt spelen en dat je een vracht aan klassiekers kunt gaan downloaden. Maar als je denkt daarmee alles te weten over de Revolution, vergis je je lelijk. 2006 wordt een heel bijzonder jaar…”

Naast dit stukje nieuws zijn er ook wat kleine previewtjes te lezen van aankomende Nintendo-titels in het eerste kwartaal.

  1.   
    Cirdan's avatar

    owkay;) nu nog 100% PS3 en de chaos is compleet:P

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja idd er komt wel veel nieuws in 1x

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    vaak is 2006 voor hun 25 december 2006 ofzo….

  4.   
    *psp*'s avatar

    dah duurt nog wel erg lang he maark gah tog de ps3 kopen k gah diej nintendo niej kopen hoor 😛 dan maar iets langer w8en 8)