Patch en downloaddienst GameShadow naar versie 2.0

GameShadow heeft bekend gemaakt dat versie 2.0 van haar dienst de lucht in is en dat alle oudere clients automatisch zullen updaten. Voor wie nog niet met GameShadow werkt is dit misschien het goede moment om er eens mee te beginnen.

GameShadow is een service die bestaat uit een lokaal client-programma en een aantal bijzonder snelle servers vol demo’s, patches en expansions. De client kan gratis gedownload worden en deze zal je computer scannen en aangeven welke games aan updates toe zijn of welke extra downloads er allemaal zijn. Met deze client kunnen een paar downloads (demo’s, patches) gedaan worden. Na dat aantal downloads kan alleen nog content voor games gedownload zijn die in het extended programma zitten. De onlangs gereviewde FPS-game Bet on Soldier is zo’n game.

Wie verder wil met GameShadow moet dan 15 euro per jaar betalen. Dat is totaal genomen nog altijd fors minder dan de maandbedragen die sites als FilePlanet en dergelijke aanbieden. GameShadow biedt overigens niet voor alle games downloads aan, maar wel voor een heel groot gedeelte. Voor de complete lijst, meer informatie en de client kun je kijken op http://www.gameshadow.com/

  1.   
    Cirdan's avatar

    ik heb wel mijn eigen conecties:P

  2.   
    Design's avatar

    jep, ben ik met je eens BF2 2007 😛