SiN Episodes vlot al lekker

Na een aankondiging en wat screenshots van SiN Episodes, de opvolger van SiN, werd het erg stil rond de game. Gelukkig is er nog een blog op de officiëe site te volgen. Hierin is deze week te lezen, dat de voice recording klaar is en dat is toch al een behoorlijk stuk van het artistieke werk. Ook de textures zijn al bijna af. Wat nu komt, is:

    Our next big big focus, now that the VO is recorded, is to get all the choreography elements in the game. This is a big milestone for us. Once these scenes are in place, the story will really pop, and the entire game will take on a rough form of its final incarnation.
Logo van SiN Episodes

SiN Episodes begint een aantal jaren na het einde van SiN en Wages of Sin. John Blade en JC werken nog altijd voor HardCorpse en het team is kortgeleden versterkt met Jessica Cannon, een specialiste in het infiltreren. Elexis Sinclaire is echter nog steeds niet opgepakt en de nazaten van haar mutantenleger maken de starten van de sloppenwijken onveilig. SiN Episodes wordt in losse afleveringen via Steam verkocht. Iedere aflevering is goed voor een paar uurtjes speelplezier en de afleveringen liggen enkele maanden uit elkaar. Meer over de game vind je in onze preview.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Ariose's avatar

    cool!!! 8)

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    dat poppetje links boven lijkt op scorpion van mortal kombat!!

  3.   
    Cirdan's avatar

    ja idd:P

  4.   
    n00kie's avatar

    4e screen lekker bloederig 🙄 👿 😛

  5.   
    snowbob's avatar

    mog wel wat mooier 8)