Nieuwe Shadow of the Colossus zal op Playstation 3 uitkomen

Shadow of the Colossus komt voorlopig hier nog niet uit, maar nu al is het ontwikkelteam plannen aan het maken voor een sequel. De game zou volgens het Japanse tijdschrift Dengeki PS2 dan verschijnen op de PlayStation 3. Aangezien die nog verre van af is, is een voorlopige releasedatum dan ook uitgesloten; ook een titel of overige informatie kon er niet van af. Shadow of the Colossus lijkt dus een open eind te gaan hebben. Houdt iemand Teun in bedwang?

In The Shadow of the Colossus zul je als Wanda je vriendin weer tot leven moeten wekken. Dit kan alleen door de zestien giganten die zich in de wereld bevinden te verslaan. Met Wanda rijd je te paard naar รฉรฉn van deze reusachtige wezens en leg je eerst een level af dat vooral bestaat uit puzzels. Als je bij de gigant bent aangekomen zul je een manier moeten vinden om hem te doden, en dat is erg lastig. De wezens zijn namelijk ontzettend groot en zullen zich dan ook niet schromen om je tot Wandamoes te pletten. De zwakke plek van de colossus zit meestal helemaal bovenaan en je zult er vaak op z’n minst een halfuurtje over doen om hem neer te krijgen. Shadow of the Colossus lijkt weer uit te gaan blinken in nieuwe gameplay en in een adembenemd mooie wereld, net als Ico.

Shadow of the Colossus moet begin 2006 voor de PlayStation 2 te koop zijn. In Japan zal hij al op 27 oktober in de winkels liggen.

  1.   
    Firef0x's avatar

    als ie zovet word als gezegt (en dat geloof ik wel) dan is het erg goed nieuws

  2.   
    Fawaka-W's avatar

    alles is welcome voor op de ps3 8)

  3.   
    gamer112's avatar

    nou niet alles niet z’n spel als luminus van de psp of gears of wars op de xbox 360 is niks aan die spellen

  4.   
    Eddy64's avatar

    Jaaahh.. hoor gaan ze weeeeerr ๐Ÿ˜› ๐Ÿ˜‰
    We zullen zien, ben best benieuwd naar de PS3

  5.   
    Cirdan's avatar

    het het lijk me wel cool:D:D

  6.   
    gamer1's avatar

    Shadow of the Colossus voor de ps2 ga ik al kopen, dus als er een vervolg komt op de ps3 dan ga ik het kopen (als ik een ps3 ga kopen ๐Ÿ˜‰ )

  7.   
    Cirdan's avatar

    komt ie dan op de PS2 uit:D?

  8.   
    Fawaka-W's avatar

    op de ps3 gaan wel veeel minder ”crap” games komen dan op de xbox360.
    omdat de xbox360 vrij is om erop te ontwikkelen.
    maar op de ps3 moest je volgensmij over een vermogen van minimaal 20 miljoen beschikken.
    dat is ook de rede dat veel ”slechtere” dev de ps3 verlaten.
    dat is zowel goed nieuws als slecht nieuws.
    iedereen weet wel dat op de ps2 veeel crap games komen. dat zal op de ps3 niet meer zo zijn, het standaart niveau zal daarom omhoog gaan.

    het nadeel is dat de keuze van een spel of een mainstream game die matig is maar veel word verkocht niet op de ps3 zal verschijnen.

  9.   
    Tha Duck's avatar

    Houdt iemand Teun in bedwang?

    NEEEE! IK WIL GEEN OPEN EINDE!!! Ik wil gewoon het verhaal kunnen spelen en dan verder gaan met een nieuw verhaal. Alhoewel… met een nieuw verhaal is het moeilijker om de colossi opnieuw te verwerken.

    Maar toch… een open einde is altijd zo irritant. ๐Ÿ˜› Ach ja, ik denk dat Shadow of the Colossus zรณ goed zal zijn dat ik ze het open einde vergeef. ๐Ÿ˜‰