Nieuwe aankondigingen op de X05

Zoals verwacht zijn er op de X05 weer talloze nieuwe games voor de Xbox 360 aangekondigd. Op de Microsoft beurs die dit jaar in Amsterdam gehouden wordt werden onder andere Splinter Cell 4, Mass Effect en een nieuwe Wolfenstein aangekondigd.

Ubisoft is van plan het nieuwe deel in de Splinter Cell reeks in de lente van 2006 uit te brengen. Het is de bedoeling dat de game wederom vernieuwd wordt zodat de game nog spannender wordt dan zijn drie voorgangers. Ubisoft belooft ook dat Sam Fisher in Splinter Cell 4 anders zal spelen dan dat we tot nu toe gewend zijn.

Bioware komt zoals verwacht ook met een nieuwe Xbox 360-exclusive game, namelijk Mass Effect. De game zal zich in de verre toekomst afspelen waarin verschillende rassen verwikkeld zijn in een hevige oorlog. Als speler krijg jij de taak om een groep vrijheidsstrijders te leiden en ervoor te zorgen dat de vrede terugkeert. Tot welk genre Mass Effect behoort heeft Bioware niet bekend gemaakt, maar gezien het eerdere werk van de developer, onder meer Knights of the Old Republic en Jade Empire, is het niet onwaarschijnlijk dat ook Mass Effect een RPG zal worden.

ID Software heeft een nieuw deel in de Tweede Wereldoorlog franchise Wolfenstein aangekondigd. De game zal ontwikkeld worden door Raven Software en zal waarschijnlijk Xbox 360-exclusive worden. Details en een releasedatum zijn nog niet bekend gemaakt, maar verwacht wordt dat de game ongeveer tegelijk met Quake 4, een andere game van ID Software, zal uitkomen.

  1.   
    Flippow's avatar

    Nóg een reden op de XBox 360 te gaan halen. Voor Wolfenstein 😀

  2.   
    gamer112's avatar

    een nieuwe wolfenstein zeker goed

  3.   
    milbot's avatar

    En Peter Jackson (regiseur van Lord of the rings) zou meewerken aan de verfilming van HALO. Kan die film misschien toch nog meevallen

  4.   
    gamer1's avatar

    ik ben zeker benieuwd naar wolfenstein

  5.   
    Sjaakie's avatar

    nieuwe wolfenstein is wel leuk…

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    ben benieuwd naar de ps3 presentatie :p

  7.   
    inuyasha's avatar

    fock jou met je ps3 we hebben het over de 360 niet over ps3

  8.   
    maine's avatar

    ik heb de xbox360 besteld ! sit hier met me tshirt 😉 kan niet wachten 😀

  9.   
    Fawaka-W's avatar

    Reactie door inuyasha op vrijdag 07 oktober, 2005 – 21:07
    fock jou met je ps3 we hebben het over de 360 niet over ps3

    donder op met je gescheld man :s zeg het liever recht in me gezicht.
    als je dat aandurft pb me voor me adres 😕

  10.   
    *psp*'s avatar

    geef mij maar een ps3 die is veel vetter dan diej kut xbox 8)