Oogverblindende Black-trailer

Op de Electronic Entertainment Expo, beter bekend als E3, van afgelopen jaar zijn opnieuw vele interessante titels aan het publiek tentoon gesteld. Hoogtepunten waren trailers van games voor de nieuwe generatie, die nu al hoge ogen gooien. Echter, die nieuwe generatie is er nog niet en de huidige generatie is nog lang niet uitgerangeerd, zoals veelbelovende titels als de nieuwste Zelda en Shadow of the Colossus wel laten zien. Deze twee titels waren dan ook zo’n beetje de hoogtepunten van de E3-presentaties van de huidige generatie, maar er was nóg een game die ontzettend veel lovende kritiek kreeg.

Deze titel was Black, afkomstig van Criterion. Criterion was eerder al verantwoordelijk voor de Burnout reeks, waarbij gebruik gemaakt werd van Criterion’s eigen Renderware engine. Deze toverde altijd al schitterende graphics op het beeldscherm en zal ook de engine voor de FPS Black gaan worden. Interessante wending dus, en de vraag is dan ook hoe dit gaat uitpakken? Afgaande op deze trailer zou je de conclusies al snel trekken: dit wordt een topper! Helaas ontstaan bij het zien van zulk spektakel op de huidige generatie altijd vraagtekens of het wel ingame zou zijn, of het niet van de volgende generatie is… en dat is terecht, gezien de schoonheid die deze trailer met zich meebrengt. Oja, voor de twijfelaars:

    Highlighted below is the very first trailer (slated to debut for other media outlets sometime next week) — but you guys get it first, and we sincerely hope you enjoy it (and yes, this is taken from the PS2 version).

Black zal ergens in 2006 moeten gaan verschijnen op de PlayStation 2 en Xbox.

  1.   
    Tha Duck's avatar

    Ik heb drie woorden:

    OH MY GOD!

    Deze gaat dus linea recta naar mijn ‘Welke games zou ik meenemen als ik maar drie games mocht uitkiezen en de rest moest vernietigen’-lijst. Niet meer normaal zeg… en dat voor de PS2. Schitterend, hoe die omgevingen vernielbaar zijn, de sfeer, de omgevingen… superb!

  2.   
    meatball's avatar

    ziet er super uit, vooral de explosies en wapens, en dat op de PS2 😮

    hij kan alleen de vinger niet van de trekker afhouden 😉

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    jezuss…. echt mooi 😀 kga hem cker halen.

  4.   
    SanMan's avatar

    Dat ziet er wel heel vet uit !!!

  5.   
    Dreeetjuh's avatar

    ziet er zeker wel strak uit 8)

  6.   
    Recon's avatar

    What the hell. 😮

    Als je dit op de PC uitbrengt hoor je al bij de grafische toppers. Omg, omg.

  7.   
    gamer1's avatar

    deze game zal straks mooi tussen mijn andere games staan 😀

  8.   
    Fawaka-W's avatar

    anders word killzone ff hard gewooped met grafix….

  9.   
    helblaster's avatar

    😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮 😮

  10.   
    dummy006's avatar

    ik wil het liefst roepen, DIT KAN TOCH NIET? maarja, als zij zeggen dat dit écht ps2 ingame is, dan gaat deze regelrecht naar plaats 1 op mijn lijst

  11.   
    Eggie124's avatar

    dat hebben ze echt fucking knap uit de ps2 gehaalt wat hebben ze der mee gedaan? zulke grafics omgevingen op een ps2:O dit is echt top zeer goed gedaan…