Pro Evolution Soccer 5 krijgt eigen Piggyback guide

Piggyback zal in samenwerking met Konami een officiële guide van de footie Pro Evolution Soccer 5 uitbrengen. De Pro Evolution Soccer 5™ Official Guide zal in de PAL regio’s uitkomen in vijf verschillende talen, namelijk in het Engels, Duits, Frans, Italiaans en in het Spaans. Dit is niet de eerste keer dat er een dergelijke guide van een game uitkomt, Piggyback bracht al recent gidsen uit van Gran Turismo 4, Metal Gear Solid 3 Snake Eater, Silent Hill 4: The Room en Jak 3. Check hier voor het volledige overzicht. Prijs en datum van deze guide worden in een later stadium bekend gemaakt.


Pro Evolution Soccer 5, in Japan Winning Eleven 9 geheten, zal meer basisbewegingen bieden, een realistischere weergave van het weer bevatten (nu ook sneeuw), maar het meest veelbelovende zal de verbeterde net-optie zijn. Een nieuwe optie in de game is Nippon Challenge ‘Go For 2006’, waarbij je, in ieder geval in de Japanse versie, het Japanse elftal naar een internationaal toernooi moet begeleiden. Een soort Hiddink optie, maar dan met Japan. Chelsea, Arsenal, FC Porto, Galatasaray, Dynamo Kiev en Rangers zijn enkele teams die (volgens bronnen) vanaf september de game moeten sieren.

  1.   
    Fawaka-W's avatar

    zolang ze maar beter worden dan fifa 2006 :p

  2.   
    ZeroTolerance's avatar

    uh zijn ze al een paar jaar hoor 😛 maarja volgens mij geefk elk jaar commentaar op zulke reacties kmoet het eigenlijk niet meer doen 😛

  3.   
    Fawaka-W's avatar

    gehehehe,
    maar fifa2006 heeft de enige van pro evo 4 gewoon letterlijk overgenomen. dus ben benieuwd dit jaar….