Prijsdaling Nintendo DS in Amerika bevestigd

De mensen die de aankoop van een Nintendo DS in de planning hebben kunnen de aankoop beter uitstellen. Nintendo heeft namelijk de geruchten over een prijsdaling van de DS bevestigd. Vanaf 21 augustus zal de prijs in de Verenigde Staten verlaagd worden van $149.99 naar $129.99. De prijsdaling is vooral bedoeld om een van de belangrijkste DS spellen tot nu toe, Nintendogs, nog aantrekkelijker te maken.


Voorlopig zal de prijs in Japan nog 15000 Yen bedragen, en ook in Europa zal de prijs gelijk blijven, namelijk €149.99. Er is echter wel een grote kans dat de prijs ook bij ons goedkoper zal worden, gezien de release van Sony’s PSP op 1 september.

  1.   
    gamer1's avatar

    ook al wordt de prijs verlaagd, ik ga het toch ( nog )
    niet kopen

  2.   
    gamer112's avatar

    als die hier ook verlaagt word en hij is in amerika $129.99 zet er dan maar een € tekentje voor dan word die hier ook €129.99 zo makkelijk zijn ze hier

  3.   
    Onweersub's avatar

    We moeten al blij zijn dat Nintendo de prijs verlaagt! Want waarschijnlijk moet Sony nu ook met een wat scherpere prijs komen.

  4.   
    n00kie's avatar

    ik ga gewoon voor de psp als ik ooit genoeg geld krijg

  5.   
    Fawaka-W's avatar

    leuk voor de kinderen die geen DS van de ouders mochten omdat hij te duur was 🙂

  6.   
    Krizzle's avatar

    20 euro scheelt niet heel veel… Maarja Sony moet nu natuurlijk mee, mss gaan hun verlagen tot 230 ofzo.

  7.   
    Fawaka-W's avatar

    en dan maken ze verlies op hun psp.
    net als met de xbox die moest ook prijs verlagen door concurentie en maakte per xbox zoveel $ verlies.

  8.   
    progamer's avatar

    ja idd, als je uiteindelijk al die 20 euro’s die ze nu al van de prijs afhalen bij elkaar optrekt, zal je toch zien dat ze al een gigantisch bedrag zullen moeten opofferen om het tegen de psp op te nemen en zo geld dat ook voor de psp want die zullen waarschijnlijk ook een bedrag per psp eraf moeten trekken 😀

  9.   
    Fawaka-W's avatar

    yep en de break-even(hoe je het ook schrijft)zal verder naar rechts verplaatsen : dus er zal meer verkocht moeten worden om de winst eruit te haln.

  10.   
    gamer112's avatar

    de sps moet gewoon € 180,- worden ofzo de console is € 150,- dus de psp € 20,- of € 30,- duurder omdat die nieuwer is dan

  11.   
    progamer's avatar

    neej dat vind ik niet 😕 , als je ziet wat de psp zoveel meer kan. ten eerste is ie draagbaar en de kwaliteit van het beeld beter en daarnaast kan ie ook nog internetten, muziek luisteren en foto’s bekijken (ook dvd’s kijken, maar dat kon je ook thuis op je ps2 😉 )

  12.   
    Fawaka-W's avatar

    een laptop is toch ook duurder dan een PC…