Aankondiging Burnout titel op DS spoedig verwacht

De Burnout-reeks gaat zich hoogstwaarschijnlijk voortzetten op de Nintendo DS. Al eerder werd er een Burnout-versie voor de PSP aangekondigd, genaamd Burnout Legends, maar in enkele retailerscatalogussen en de officiele releaselijst van Nintendo stond ook de DS vermeld als platform waarop de succesvolle racegame zich gaat manifesteren.

Burnout Revenge is de opvolger van de succesvolle racegame Burnout 3: Takedown, dat vorig jaar uitkwam voor de PlayStation 2 en Xbox. Burnout Revenge zal grafisch wat meer duister zijn als Burnout 3, maar zal het ultieme gevoel van snelheid en destructie naar nieuwe hoogtes tillen met de nieuwe Revenge mode, die de gamer uitdaagt in een race tegen de klok tijdens de spits. Het wordt dus vooral sneller, drukker en gevaarlijker op de weg en hopelijk kent Burnout: Revenge dezelfde spanning als zijn voorganger. Voor de PSP werd Burnout Legends inmiddels aangekondigd en nu blijkt deze ook voor de DS in ontwikkeling te zijn. Of de DS-versie dezelfde naam draagt als op de PSP blijft nog even onduidelijk, maar we zijn in ieder geval al blij dat hij gaat komen.

EA heeft dus officieel nog niets bevestigd, maar met de PSP-release van september in het achterhoofd zal dit niet lang op zich laten wachten.

  1.   
    Joene90's avatar

    wat meer duister zijn als Burnout 3

    wat DUISTERDER zijn DAN Burnout 3

    Maar wacht even, de release is dus nog niet aangekondigd, maar de release van een spel wordt verwacht, dus eigenlijk vertellen jullie ons nu een verwachting van een spel waar van de datum dat hij verwacht wordt nog niet eens uit is, het is nog niet zeker of hij dus wel komt :s