Stargate SG-1 game aangekondigd

Een tijdje terug kwam uitgever JoWood met het bericht geen middelmatige games meer te willen uitgeven. Geen JoWood-titels meer die slechts in 10% van de huishoudens liggen, terwijl andere games het wel goed zouden doen. Blijkbaar heeft men wel vertrouwen in ontwikkelaar Perception, aangezien zij een game mogen gaan ontwikkelen voor JoWood.


En dat is niet zomaar een game. De game, die voorlopig eind dit jaar in de Noord-Amerikaanse winkels moet gaan liggen, is van één van de meest populaire TV-series van dit moment afgeleid, namelijk Star Gate SG-1. De game draagt de naam Star Gate SG-1: The Alliance en zal gaan uitkomen voor de Playstation 2, Xbox en PC.

In de game zul je de rol aannemen van één van de vier hoofdpersonen uit de serie, die allemaal speelbaar zijn. Waarschijnlijk zul je de missies moeten doorkruisen met dit team van vier personen, waarbij tactiek een vereiste is. Het is dan ook niet verwonderlijk dat een co-op optie voor vier personen beschikbaar is. Namco Hometek en JoWood zijn in ieder geval enthousiast over deze First Person Shooter:

    “Science fiction fans everywhere will rejoice at Stargate SG-1: The Alliance, an authentic interpretation of one of the most beloved sci-fi series ever,” enthused Namco Hometek executive VP Garry Cole. “With an original storyline, intense team based gameplay and a host of competitive and cooperative multiplayer options, the game breaks new ground in delivering an engrossing deep space adventure,” he concluded.
  1.   
    leBlanc's avatar

    lijkt me niks

  2.   
    gamer112's avatar

    ik weet niet ik heb het wel eens gezien stargate is wel leuk als ze het goed uitwerken net die stargate steeds kan het een leuk spel worden

  3.   
    Krizzle's avatar

    Ja maar ze denken waarschijnlijk dat het goed gaat verkopen omdat de serie het goed doet. Misschien gaan veel mensen hem ook wel kopen die de serie goed vinden.

  4.   
    gamer112's avatar

    ik koop nooit zomaar een game ik ga eerst kijken wat screens trailers en een demo als die komt dan kijk ik wel of ik hem neem