Wapentuig op nieuwe Battlefield 2 screens

Vandaag zijn er weer een aantal interessante screenshots vrijgegeven van het (officiële) tweede deel in de Battlefield-franchise, Battlefield 2. Hierop zie je onder andere een grote hoeveelheid aan wapens die je kunt gebruiken in deze game, zoals mijnen, granaten, shotguns en handpistolen. Op de overige screens zie je wat van de gameplay in Battlefield 2.


Battlefield 2 is het echte tweede deel in de Battlefield-serie en speelt zich af in de nabije toekomst. Je zult het moeten opnemen tegen de terroristen, maar je zult er ook mee kunnen spelen omdat je uit één van de drie wereldmachten kan kiezen; de VS, China en het Midden-Oosten.

In Battlefield 2 zitten 30 verschillende voertuigen en wel 70 high-tech wapens. Moderne pistolen, machinegeweren, snipers en shotguns zijn van de partij en je kunt plaatsnemen op motors, jeeps of tanks, maar ook in bijvoorbeeld straaljagers of gevechtshelikopters.

Battlefield 2 heeft een hele nieuwe engine gekregen die ongelooflijk mooie omgevingen, soldaten en vuurtuigen laat zien en de special effects zoals explosies zijn ook adembenemend. Battlefield is natuurlijk bedoeld voor online gameplay maar je kunt offline ook oefenen in de grote maps tegen bots. Online barst het spektakel echter helemaal los; je kunt met maximaal 100 gamers op één server!

Battlefield 2 verschijnt op 24 Juni exclusief voor de PC.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    d@nny's avatar

    😮 OOOOO 😮 AAAAA 😮
    ziet er zekers wel vet uit

  2.   
    meatball's avatar

    AWESOME 😀

  3.   
    Gast's avatar

    Dit spel ga ik echt kopen!!!!! 😛 😀

  4.   
    gamer112's avatar

    ik ga hem niet kopen me kan het denk ik niet aan maar het ziet er goed uit