Battlefield: Modern Combat wordt een tweede deel

Eind dit jaar moet de consoleversie van Battlefield op de Xbox en de PlayStation 2 verschijnen. Het slagveld speelt zich ditmaal niet af tijdens de Tweede Wereldoorlog of in de jungles van Vietnam, maar in hedendaagse oorlogen en de toekomst. Ook in Battlefield 2 voor de PC is dat zo en om verwarring te voorkomen heeft EA Battlefield: Modern Combat nu omgedoopt in Battlefield 2: Modern Combat. Inderdaad, met een 2. Het eerste deel wordt dus gewoon overgeslagen. EA’s reden zal waarschijnlijk wel liggen bij het feit dat Battlefield 2: Modern Combat nu een consoleversie van Battlefield 2 lijkt, en geen verouderde game ten opzichte van het nieuwe deel voor de PC.

Battlefield 2: Modern Combat is een console-exclusieve versie van de Battlefield serie en speelt zich af in de nabije toekomst. Je zult het moeten opnemen tegen de terroristen, maar je zult er ook mee kunnen spelen omdat je uit één van de drie wereldmachten kan kiezen; de VS, China en het Midden-Oosten.
In Battlefield 2: Modern Combat zitten 30 verschillende voertuigen en wel 70 high-tech wapens. Moderne pistolen, machinegeweren, snipers en shotguns zijn van de partij en je kunt plaatsnemen op motors, jeeps of tanks, maar ook in bijvoorbeeld straaljagers of gevechtshelikopters.
Battlefield 2: Modern Combat is natuurlijk vooral voor online-play bedoeld en je kunt ook met maximaal 16 spelers online op Xbox Live of PlayStation Online. Daarnaast is er ook een volwaardige singleplayercampaign.

Battlefield 2: Modern Combat verschijnt in de herfst voor de Xbox en PlayStation 2.

 1.   
  d@nny's avatar

  Das mooi 😮

 2.   
  Rhemme's avatar

  Zeker schokkend nieuws 🙄

 3.   
  meatball's avatar

  Heel boeiend

 4.   
  Oranje's avatar

  Maar wel dodelijk vet spelletje. 😀

 5.   
  Paolo's avatar

  Chill veel wapens. 😛

 6.   
  Tha Duck's avatar

  … en ook deze plant ik neer op m’n verlanglijstje. _O_