Arnold Vosloo als hoofdrolspeler van Boiling Point: Road to Hell

Aan het rijtje acteurs die naast film en televisie ook in games verschijnen kan een nieuwe worden toegevoegd: Arnold Vosloo gaat Saul Meyer spelen in Boiling Point: Road to Hell.

Hij zal echter niet slechts zijn stem lenen aan de game, zoals vele andere acteurs dat wel doen, maar zelfs zijn hele voorkomen. Saul Meyer zal er daarom uitzien als Arnold Vosloo.

 

Arnold Vosloo is naar eigen zeggen niet vreemd met de wereld van CGI en hemzelf onmogelijke dingen op het scherm zien doen. De acteur speelde voorheen namelijk meerdere malen Imhotep in The Mummy en The Mummy Returns. Verder vindt hij het wel prettig dat hij deze keer eens niet de slechterik hoeft te spelen.

Boiling Point: Road to Hell gaat over Saul Meyer, die zijn dochter gaat zoeken in de jungles van Zuid Afrika. De game moet totaal open zijn, waardoor je in het virtuele gebied van 25×25 kilometer kunt gaan en staan waar de NPC’s het toelaten en je zelf mag bepalen met je je meegaat en wie je veracht. Die keuzes hebben directe gevolgen op de interactie met bepaalde groepen.

Boiling Point: Road to Hell moet in mei in de winkels liggen.

  1.   
    Xion's avatar

    zal wel een heeeeeeeeel groot spel zijn 😕

  2.   
    sandertje's avatar

    Lijkt me niet zo’n geweldig spel.