Eerste screenshots van Mortal Kombat: Shaolin Monks

Mortal Kombat: Shaolin Monks moet een action/adventure avontuur combineren met het vechten uit de eerdere Mortal Kombat delen en zo uniek worden. Of dat gaat lukken is nog maar de vraag, maar we hebben vandaag wel wat mooie screenshots.

In Mortal Kombat: Shaolin Monks loop je met één van de veel Mortal Kombat characters (Scorpion, Sub-Zero, Quan Chi, Shang Tsung, etc.) rond in een zeer grote wereld en vecht je in Mortal Kombat-style tegen tegenstanders. Daarnaast moeten ook actiegeorienteerde puzzels worden opgelost. Dit alles moet zich afspelen in een epische verhaallijn, waar nog niet zoveel over bekend is.
Het vechtsysteem wordt op de schop genomen en verbeterd in controls, en daarnaast worden er natuurlijk ook nieuwe fatalities toegevoegd. Naast het vechten tegen de NPC’s uit de story mode zal je natuurlijk ook een lekker potje kunnen vechten tegen je vrienden of met je vrienden co-op het action/adventure gedeelte doorlopen. De voorgangen Mortal Kombat: Deception ging ook online dus het zou raar zijn als Shaolin Monks dat niet ging, maar nog niets is zeker.

Mortal Kombat: Shaolin Monks verschijnt eind 2005/begin 2006 voor de Xbox en PlayStation 2.

[SCREENSHOTS]

En we hebben nog wat artwork voor je;

  1.   
    meatball's avatar

    Ziet er stoer uit.

  2.   
    Lasso's avatar

    Wat heeft die gast nou op screen 5?! o_0

  3.   
    nEels's avatar

    Lol, een boomstam? 😛

  4.   
    XGT_Spider's avatar

    Het lijkt op iets anders 😉

  5.   
    Prince's avatar

    Ook niet bloederig ofzo. 😛