Nieuwe trailer Coldfear

Ubisoft heeft van de begin maart te verschijnen griezelgame Cold Fear een trailer vrijgegeven. Het betreft een trailer in High-Resolution die vanaf de site is te downloaden.

De laatste keer dat we met een game te maken hadden die zich in een zeer koude omgeving afspeelde was met The Thing. Ook in Cold Fear draait het om buitenaardse wezens en monsters die ditmaal aan boord van een zeeschip de gehele bemanning uitroeien. In Cold Fear speel in je in derde persoon de hoofdpersoon Tom Hansen, een bemanningslid van een kustwachtboot die een melding krijgt van een walvisjager die in nood is. Eenmaal aangekomen aan boord van dit schip blijkt dat een en ander niet helemaal pluis is en dat de bemanning niet meer te redden is. Het verhaal wordt door middel van achtergelaten briefjes van bemanningsleden verteld, waardoor de game een behoorlijk lugubere sfeer krijgt. Het spel valt op door de realistische weergave van de weersomstandigheden. Het is zelfs zo dat het schip waarop je rondloopt constant heen en weer gaat en zul je jezelf ook regelmatig moeten beschermen tegen allerlei weersinvloeden. Ook is het mogelijk dat je overboord wordt gespoeld, dus zul je constant alert moeten zijn en niet alleen op je vijanden.

Het is ook noodzakelijk om door jou omgelegde vijanden en al dode vijanden te onderzoeken op bruikbare spullen want erg dik zit je niet in je spullen. Onnodig te zeggen dat ook het bloed weer rijkelijk zal vloeien. Een game dus waarin griezelen en overleven centraal zullen staan. Liefhebbers van dit genre kunnen binnenkort hun hart weer ophalen.

Download de High-Res. trailer hier.

 1.   
  Gogeta's avatar

  Lijkt me wel een geinig spel soort van Resident Evil achtig iets 8)

 2.   
  gamer112's avatar

  wow ziet er goed uit

 3.   
  Dare Devil's avatar

  wow,… mooi en cool 8) 😆