Nog meer Age of Empires III screenshots

Eergisteren waren er al de eerste screenshots van Age of Empires III: Age of Discovery, vandaag hebben we echt een heleboel ongelooflijk mooie screenshots!

Age of Empires III: Age of Discovery zal zich afspelen rond 1500 en in de singleplayercampaign doorgaan tot 1850. De ontdekking van Amerika staat in de game centraal en je zult kunnen spelen met 8 verschillende volken, waarvan de Britten, Fransen en Spanjaarden al bevestigd zijn. Misschien komen daar de indianen, Portugezen of Hollanders bij?
Daarnaast ziet de game er erg mooi uit op de scans uit het magazine en het spel zal volledig in 3D zijn. Ook wordt de Havoc engine gebruikt die ook al in Half-Life 2 zat voor levensechte physics.
Daarnaast zal de online multiplayer ook van de partij zijn met hele nieuwe verbeteringen volgens Ensemble. Daarnaast zal het resources systeem verbeterd worden en heb je in Europa een thuisstad die je ook kunt besturen om bijvoorbeeld versterkingen richting Amerika te sturen.

Age of Empires III: Age of Discovery verschijnt eind 2005 voor de PC.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Recon's avatar

    Zó dat ziet er mooi uit 😮 .
    Vooral die schepen zien er erg mooi uit. In de oudere versies vond ik ze maar lelijk.

  2.   
    Mandamo's avatar

    Ja alleen wel jammer dat er geen mannetjes op die grote schepen staan of lopen ofzo. R:TW is er niks bij!! Qua graphics dan.

  3.   
    MC TiM's avatar

    Echt nice die screens. Leuke toevoeging dat je ook manschappen kan sturen vanuit je “thuisbasis” (R: TW ???).

  4.   
    gamer112's avatar

    dat spel moet ik een keer gespeeld hebben

  5.   
    Nirusu's avatar

    @MC TIM
    Rome: Total War

    Screens zijn mooi ja 😀

  6.   
    Recon's avatar

    Als ik deze screens zie, vind ik dat het er wel stukken beter uitziet als Rome Total War.

  7.   
    MC TiM's avatar

    @nilezzz
    Ik bedoelde ermee dat, dat van die thuisbasis een beetje R:TW-achtig was 😛 . Maarja dit spel gaat echt goed worden, als het net zo (kan zelf beter) als het vorige deel speelt 😀 .

    Die hele kudde dieren vind ik echt mooi en … ik kom niet eens uit mijn worden, zo … nou uhh… neeh ik kom niet uit mijn worden 😛 . Helaas duurt het nog zo lang voordat hij uitkomt… 🙁

  8.   
    SirRoyce's avatar

    Waajoow!!! Mooi man En zoals ReCoN al zei , Die schepen zijn vet mooi!. Die ga ik zeker halen 😛

  9.   
    Prince's avatar

    Tuurlijk ziet het er beter uit dan Rome Total War, daar hoeven de makers ook niet veel voor te doen. Een van de grootste tegenvallers vorig jaar was voor mij Rome: Total War.