Blinx 2 gaat goud en dat zonder tijdreizen!

Blinx: The Time Sweeper kwam 2 jaar geleden uit op de Xbox en moest dé platformer voor de Xbox worden. Dit lukte echter niet helemaal, maar Microsoft en Artoon proberen het nog eens met Blinx 2: Master of Time and Space. Deze game is gold gegaan, vandaag, in het heden. Hier komt dus geen tijdreizen aan te pas en het spel verschijnt op 19 november in de winkels.

In dit tweede deel van onze tijdreizende kat Blinx zijn de irritante foutjes uit het eerste avontuur gehaalt en is de game verbeterd met een multiplayermode. Er is weer een katje ontvoerd en Blinx moet weer een aantal levels doorkruisen om haar te redden. Hierbij krijgt hij weer hulp van zijn stofzuiger, waarmee hij tijdkristallen kan opzuigen en daarna de tijd kan terugspoelen, stilzetten, sneller laten verlopen, gewoon laten lopen of zichzelf opnemen, zodat puzzels opgelost kunnen worden of meerdere vijanden in één kunnen worden aangevallen.
Het spel kent nu ook een multiplayer deathmatchmode en een co-operatieve mode waarin het singleplayer avontuur kan worden gespeeld met z’n tweeën. Blinx 2 zou eerst Xbox Live support krijgen, maar die is eruit gehaald om onbekende redenen.

Blinx 2 ligt dus 19 november in de winkels, exclusief voor de Xbox.

  1.   
    Ariej's avatar

    nog niks van die game gehoort tot op heden 😉

  2.   
    MC TiM's avatar

    Deel één was flop, kijken wat ze nu gaan brengen….