The Sims 2 gaat goud

Electronic Arts heeft officieel bevestigd dat de nieuwe Sims goud is gegaan. Daarmee is de game nagenoeg klaar voor de verkoop, die op 17 september van start gaat. Gaat vanaf die dag The Sims 2 de charts domineren zoals één dat deed?

Zoals bekend zal de game deze keer volledig gebruik maken van 3-D engine en er zullen veel meer voorwerpen zijn om je huis in te richten naar jouw wensen. Ook zal je character deze keer DNA hebben, wat inhoud dat je character geboren wordt, maar uiteindelijk ook weer sterft. Daarnaast zal de gameplay mogelijk ook verandert zijn, maar dat moeten we natuurlijk zelf ervaren. Voorlopig lijkt het vooral op meer, meer, meer. Op 18 september verwachten wij de eerste add-on.

  1.   
    Ellej's avatar

    Best wel leuk. Dus als ze een baby krijgen heeft die ongeveer hetzelfde karakter en uiterlijk…(ik vond het al zo gek: 2 blanke mensen krijgen een bruin jongetje…)

  2.   
    Prince's avatar

    Mischien hadden ze die geadopteerd 😛 .

  3.   
    Lasso's avatar

    Wij weet inderdaad. Misschien had de man gewoon gefaked. Of is dat typisch iets voor vrouwen? 😛

  4.   
    SynoP's avatar

    ik denk dat ik die game zeker ga kopen 😀 ik heb sims altijd wel leuk gevonden maar puur om de architectuur.. of die gasten in leven bleven boeie me niet zoveel.. ik vond het inrichten en bouwen altijd leuk 😛

  5.   
    Ellej's avatar

    Ik juist andersom het is leuk om iemand een baantje te laten krijgen enzow, en dan al die dingend doen.

  6.   
    Laity's avatar

    waarom is deze site veranderd??? 😕

  7.   
    Laity's avatar

    ene hoe maak je een avantaar