Konami koopt licenties van de Eredivisie voor PES4

Konami, maker van de zeer goede voetbalreeks Pro Evolution Soccer heeft de licenties van de Nederlandse Eredivisie opgekocht voor hun nieuwe game Winning Eleven 8, die hier waarschijnlijk gereleased gaat worden als Pro Evolution Soccer 4.

Woensdag kwam er een onbevestigde lijst met clubs die in Pro Evo 4 zouden zitten op het web, welke hier te zien is: http://www.gamersnet.nl/index.php?display=newsitem&id=4814 Daarin stonden slechts 3 voetbalclubs, te weten Ajax, Feyenoord en PSV. Maar nu Konami de licentie heeft gekocht van de Holland Casino Eredivisie zullen waarschijnlijk alle clubs in de game zitten, met echte shirtjes, spelernamen en elftalnamen.

Een groot probleem wat vroeger in de Pro Evo games zat, geen echte spelersnamen en clubs, lijkt nu verholpen te zijn. Niet langer zullen we nu met namen als Arhen Rodden, Petrik Kloevert en Ruun van Nistelbooi spelen. Gelukkig.

  1.   
    Vice's avatar

    Het heeft toch ook wel zn charmes om met Edgur Davads, Pavul Nedniet en Sinadina Zidaatje te spelen. Maar idd, echte namen zijn toch beter 😉

  2.   
    Lasso's avatar

    Mijn droom komt uit! *Slaat een kruisje