Half Life 2 op Xbox, maar misschien ook op de NGC en PS2?

Doug Lombardi, woordvoerder en medewerker van Valve, waar ze nu druk bezig zijn aan Half Life 2 voor de PC heeft verteld dat Half Life 2 definitief op de Xbox 1 verschijnt, maar de PC versie heeft uiteraard voorrang. Ander goed nieuws was dat Valve Half Life 2 graag naar zo veel mogelijk consoles wil brengen, dus als het kan ook naar de Playstation 2 en Gamecube, of als dat niet kan qua specificaties naar de opvolgers van die consoles.

“We’re in touch with all the console platform holders and would like to bring the game to as many platforms as makes sense.”

Laatste update wat betreft de PC versie: Half Life 2 zal meerdere verhaallijnen bevatten, en daarom is de kans op uitbereidingspakketten dus groot. Valve denkt Half Life 2 in Augustus, of ten minste aan het einde van de zomer af te hebben zodat de game nog in de hersft gereleased kan worden.

 1.   
  Maserati's avatar

  Half-Life 2 komt allereerst op PC en Xbox, daarna zijn ze van plan om ‘m op de volgende generatie Gamecube en PlayStation uit te brengen (N5 en PS3 dus).

 2.   
  Vice's avatar

  Ik neem aan dat de Xbox versie flink wat gameplay elementen en grafische schoonheid moet inleveren ten opzichte van de PC versie. Tenzij de meneer van Valve op de Xbox 2 doelt waar HL2 op moet uitkomen.

 3.   
  Lasso's avatar

  Iig zal ik miss Half Life 2 op mijn Ps-je kunnen draaien, en dat is toch wel een lekker gevoel. =)