Trackmania: Sunrise aangekondigd

Digital Jesters heeft aangekondigd dat er een uitbereidingspakket wordt gemaakt voor hun leuke funracer van begin dit jaar; Trackmania. Deze add-on gaat Trackmania: Sunrise heten en hierin kun je o.a. gaan racen in nieuwe modi zoals Platform of Crazy en je kunt je eigen personages en autoskins maken. Je kunt nu ook racen in zonnige stadomgevingen met echt gave bolides, wat de subtitel ‘Sunrise’ eer aan doet. Digital Jesters heeft ook gezegd dat de snelheid van de game wat opgeschroefd wordt en je kunt je autotjes nu ook besturen terwijl ze door de lucht vliegen. En de grafische kwaliteit van het spel wordt ook weer wat opgeschroefd.

Trackmania is een spel waarin het de bedoeling is dat je eerst een stuntparkoers bouwt zoals je dat vroeger deed met die gave racebanen van de speelgoedwinkel, en daarna kun je je auto’s over de baan laten racen. Klinkt simpel, en dat is het ook, maar het is vooral superverslavend. Hier is een review te lezen van de sleeperhit Trackmania, van begin dit jaar. Verwacht de uitbereiding in het eerste kwartaal van 2005, voor een budgetprijs.

  1.   
    Rhemme's avatar

    Sorry, de link krijg ik niet aan de praat, maar de Trackmania review van Herman is hier te vinden:

    http://www.gamersnet.nl/reviews/trackmania/

  2.   
    nEels's avatar

    Ja relext! Trackmania is gaaf, en een expansion met een leuke inhoud die voor een budgetprijs in de winkel ligt is nooit weg!

  3.   
    Lasso's avatar

    Ik had de demo van Trackmania. Lekker met muziek op scheuren. Heerlijk!

  4.   
    Maserati's avatar

    Fout, Fout, Fout, de Expansion van Trackmania is al geweest. Dit is de opvolger, met verbeterde graphics, nieuwe features, etc.

  5.   
    Rhemme's avatar

    Zeg ik dan ergens dat dit de eerste add-on is? 😛