Nieuwe FIFA 2005 movie

Of het terecht is valt over te twisten, maar FIFA Football is het populairste voetbalspel op de markt. Hoewel de game sterk wordt bekritiseerd door de echte kenners, heeft de game vele aanhangers door de officiële licentie en de arcade gameplay.
Jaarlijks brengt Electronic Arts FIFA Football uit met daarin verbeterde elementen van de vorige versie. Met altijd weer de licentie kunnen we rekenen op echte officiële namen. Zo ook in FIFA Football 2005. Er zijn 20 volledige competities aanwezig, 40 nationale teams en in totaal 15000 spelers. Na de touché tussen EA en de KNVB kunnen we niet met zekerheid zeggen of er enige Nederlandse vormen in de game aanwezig zijn.

De graphics zullen opgepoetst worden en EA durft de vergelijking aan met tv, wat misschien wel wat overdreven is. Daarnaast is er ditmaal opnieuw grondig aan de gameplay gewerkt. Zo zal het dubieuze Off the ball-control wederom in een geavanceerdere versie aanwezig zijn. Fifa zal voor naast de computer, ook voor de Ps2 en Xbox online gaan. Naast deze console komt de game ook nog uit op de GameCube, de GBA en de Psone.

Vandaag is er opnieuw beeldmateriaal online verschenen. Na een trailer hebben we nu een filmpje, die overigens niet echt van goede kwaliteit is, voor je in de aanbieding. Een maal, ander maal?

FIFA 2005 Movie

 1.   
  Recon's avatar

  Als ik hem wil afspelen zegt ie dat er een netwerkfout inzit. 😕

 2.   
  Ellej's avatar

  Zulk soort games zijn veel te ingewikkeld.

 3.   
  Recon's avatar

  Waarom dat?

 4.   
  Ellej's avatar

  Al die onzin van het Off the ball control, ik kan nie zoveel knopjes tegelijk besture hoowr! Als ze het nou een beeeetje simpeler houden…

 5.   
  Recon's avatar

  Dan zou het spel niet meer leuk zijn.

 6.   
  Nirusu's avatar

  shit man, zit fcdb een keer in de eredivisie is het weer niet zeker of die erbij zit 👿

 7.   
  Lasso's avatar

  KNVB kan idd erg moeilijk doen met licenties. 🙄