Singles krijgt uitbreiding: triootje

De alltime topper van Maxis, The Sims, is de afgelopen jaren volledig uitgemolken. Meer uitmelkingen volgen nog, daar het tweede deel van dit populaire Sim game over niet al te lange tijd in de schappen zal gaan liggen. Concurrenten zouden gek zijn als zij niet een graantje mee zouden pikken van dit succes, en dat is precies wat ontwikkelaar Deep Silver deed.

Zij ontwikkelden namelijk de flirt-en-vrij game Singles: Flirt up your Life. Deze game was vrijwel niets meer als een The Sims rip-off, met toevoeging van het erotische en blote element. En, als echte Sims-kloon, kunnen hier natuurlijk ook geen uitbreidingen ontbreken. Één van de nadelen van Singles: Flirt up your Life was dat je maar met twee personages kon spelen. Deep Silver speelt hier op in door een uitbreidingsset te gaan ontwikkelen, die de working-title Singles: Threesome heeft gekregen. Diegenen onder jullie die ook maar een beetje ontwikkeld zijn op Engels en erotisch gebied weten dat dat een triootje betekend, waaruit je kunt concluderen dat deze uitbreiding ervoor zorgt dat je met drie personages kunt spelen (in bed?).

Verder zal de uitbreiding net als The Sims uitbreidingen nieuwe voorwerpen, kleding én nieuwe locaties bevatten. We houden je op de hoogte!

  1.   
    Gast's avatar

    Die spellen tegenwoordig, gaan soms wel heel erg ver. 8)

  2.   
    Ellej's avatar

    Waarom ook niet, hoe meer games, hoe meer vreugde. Mensen die graag de sims willen kopen die toch wel, duur of niet.