E3: Eerste screens van KotOR 2

KotOR 2, of Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords, is de opvolger van KotOR die verleden jaar 35 Game of the Year awards in de wacht sleepte. Dit deel kon natuurlijk niet uitblijven, want de RPG’ers op de PC en Xbox smachtten naar meer van die diepgaande verhaallijn, perfect combatsysteem en de vooral interessante locaties die je in het eerste deel bezocht.

Voor deel twee is echter niet Bioware aangetrokken, maar het redelijk onbekende Obsidian Interactive, Bioware werkt namelijk aan een Xbox-exclusive genaamd Jade Empire, en daar willen zij alle tijd in steken. KotOR 2 zal op dezelfde engine als het vorige deel lopen, maar voor voldoende vernieuwing zorgen verteld de developer.
Dit deel speelt zich 5 jaar na het eerste deel af, in een tijd waar de Jedi bijna tot op de laatste man zijn uitgeroeid, op één na, en die ene ben jij. Jij zult planeten afrijzen om de Sith Lords te pakken te nemen, maar ook op moeten passen dat de Dark Side jou niet te pakken krijgt.

Als cadeau voor het begin van de E3 heeft Lucas Arts een vijftiental screens vrijggegeven, je moet er echter wel op letten dat sommige kostuums in de onderste screens nog van karakters zijn uit het vorige deel, dit komt omdat Obsidian nog geen tijd had om dit aan te passen, zouden ze Februari 2005 wel halen?















  1.   
    Gast's avatar

    Eerlijk gezegt, zou het toch mooier uit moeten zien. (dan verwachten we ook 8) ). Maar star wars blijft een leuk spel.

  2.   
    Lasso's avatar

    Hou er rekening mee dat het screenshots zijn. 😉