E3: Splinter Cell 3 wordt werkelijkheid

Via het gehint van nVidia naar Splinter Cell X en mijn speculaties uit de review van Splinter Cell: Pandora Tomorrow werd het al een beetje duidelijk, maar nu heeft Ubisoft dan ook echt de kogel door de kerk. Splinter Cell 3, een werktitel voor de opvolger van PT, is werkelijkheid en zal nog voor het einde van het jaar op de PC uitkomen, waarna hij op andere platformen zal verschijnen.

Voor de derde game in de Splinter Cell serie is Ubisoft Montreal weer aangesteld, deze studio deed ook deeltje één voor de Xbox en PC, Splinter Cell voor de overige platformen en het tweede deel werd gedaan door de Shanghai studio van Ubisoft. De grotere publisher uit Frankrijk zegt dat Splinter Cell 3 rond het uitkomen de mooiste game available zijn, met Dynamic Lightning en alle andere technische hoogstandjes.

Splinter Cell 3 speelt zich af na Pandora Tomorrow, en laat jou in het jaar 2008 afreizen naar Noord Korea om daar de conflicten op te lossen en de terreur te bestreiden. Sam Fisher zal nu dichter bij de vijanden staan dan ooit te voren, en zo zal er ook meer van hand-to-hand combat in zitten, je kunt tegenstanders killen of je mes te voorschijn halen. Natuurlijk ook wéér multiplayer in deze Splinter Cell, dit keer onder andere een Co-Operative mode, zodat je online met z’n tweetjes missies door kunt lopen.

Een betere IA, nieuwe multiplayer modes, nieuwe combat technieken en veel meer, en bovendien echte, wapens wordt ons allemaal beloofd. Op de E3 in LA showt Ubisoft een speciale teaservideo die ongetwijfeld ook snel te downloaden zal zijn, maar gelukkig hebben we wel deze artwork en screen weten te bemachtigen van een game die natuurlijk weer vele harten zal gaan veroveren.

  1.   
    Nirusu's avatar

    VET!!!!!

  2.   
    Metalman's avatar

    Wel kort na elkaar, op de PS2 is SCPT nog niet eens uit, of de volgende wordt alweer aangekondigd. Ach ja, het is de PC, maar ja, die heeft toch iedereen zowat! 😛

  3.   
    Ariej's avatar

    ahhaha
    kijk die eerste foto
    als je zo bekeken wordt hé en niet merkt
    weet je hou schande
    ahhaahah

    maar ziet er wel hard uit

  4.   
    wizard91's avatar

    kikken

    ik wil hem hebben

    [img]http://www.gamez.nl/grafx/screenshots/sc23807.jpg[/img]

    jullie zijn deze vergeten.

  5.   
    Lasso's avatar

    Misschien is het beter voor de lay-out 😉

  6.   
    SplinterCell's avatar

    Te gek dit man 🙂 splinter cell 3 🙂

  7.   
    Migwel's avatar

    Hmm Na 2 splintercell’s heb ik het eigenlijk wel gehad! 😛

  8.   
    Jensso's avatar

    Wat wel nep is: Die Sam Fisher heeft drie van die grote zoeklichten op ze helm of wat het dan mag zijn en ook nog zo’n licht op ze rug en de vijand ziet hem nog niet check het eneplaatje wat er is bijgezet 😕

  9.   
    blabla100's avatar

    ik heb splinter cell[b]

  10.   
    Migwel's avatar

    Dat zijn geen zoeklichten, dat zijn Night Vision Goggles!