Eerste Battlefield 2 details!

Korte tijd geleden maakten we je al bekend dat er mogelijk een nieuw deel in zit voor de Battlefield-reeks. Na de Tweede Wereldoorlog en de Vietnamese oorlog doen we opnieuw een stap in de tijd. Vandaag heeft Electronic Arts enkele details bekend gemaakt zodat we een beeld krijgen van de game.

Zoals eerder al vermoed werd gaat Battlefield 2 zich inderdaad in deze tijd afspelen. Dat betekend dat er dus met de nieuwste wapens wordt geschoten, maar dat men zich ook verplaatst met recentelijke voertuigen. Er zullen maarliefst 30 verschillende voertuigen aanwezig zijn om je mobiliteit te vergroten.

Online wordt het een ware knalfuif. Zo zullen er maximaal 100 man op één enkele server kunnen shooten. Dit doet men op realistische plaatsen waar ook ter wereld. Ook in de singleplayer zal de wereld zoals wij die nu kennen als strijdtoneel dienen.

Voor Battlefield 2 is een compleet nieuwe engine ontwikkeld. In samenwerking met die engine wordt het physics systeem toegepast. Dat zorgt ervoor dat het mogelijk is om met tanks muren in te rammen en dekking achter een boom heb je ook niet meer zoveel aan.

Wanneer de game uitkomt is voor als nog onbekend. Echter een release in dit jaar zit er volgens Electronic Arts niet meer in, wat wel weerl betekend dat men wilt knallen. Wij kunnen niet wachten!

  1.   
    nEels's avatar

    dingen kunnen nu eindelijk ook kapot gaan 🙂

  2.   
    Nirusu's avatar

    wordt echt een relaxed spel..