Demo van Splinter Cell: PT is er nu echt!

Mede door het feit dat er nog maar weinig games in het sneak-genre waren was Splinter Cell van Ubisoft een enorm succes, de game die eerst exclusief op de Xbox kwam veroverde later ook de PC fans. Nu komt Sam Fisher terug, en dit maal ook met multiplayer, hier is echter een single player level, en of die zijn voorganger kan evenaren kun je zelf zien in deze demo.

De demo weegt 120 MB en is op deze link te downloaden. Wanneer de Multiplayer demo uit is laten we het jullie natuurlijk zo snel mogelijk weten!

  1.   
    Metalman's avatar

    Kep ‘m al, en hij doet ’t niet! 😮 Ik wil een account laden, en dan gaat ie terug naar windows. Weet iemand wat ik moet doen?

  2.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Het kan zijn dat je een GeForce 4MX hebt (of nog lager) en daar werken deze demo en de volledige game niet op.

  3.   
    Metalman's avatar

    Dat is het dus! Dank je wel. Heb een 64 MB Videokaart….. 😮 👿

  4.   
    Nirusu's avatar

    ik heb GE-FORCE 4 5600 MX

    doet dan het hele spel het ook niet?

  5.   
    Metalman's avatar

    nilezzz: ik denk dat het spel het dan ook niet doet (als de demo het niet doet). 😕
    Ik ga toch maar gewoon ff op mijn console gamen!:P

  6.   
    MartijnL's avatar

    De systemspecs staan bij de demo en zijn inderdaad zwaar.

    Check dus eerst de specs voordat je gaat downloaden.

  7.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Een 64MB videokaart is niet zo’n probleem. Een GeForce 4MX heeft echter geen ondersteuning voor Pixel Shaders en daar zit het probleem nou juist. Alleen de GeForce 3, GeForce 4 Ti (de echte GeForce 4 zeg maar) en de gehele GeForce FX-serie ondersteunen pixel shaders. Games als Far Cry, Deus Ex 2 en Half-life 2 hebben deze pixel shaders ook nodig en kunnen dus alleen op genoemde kaarten gespeeld worden. In de komende tijd zal het aantal titels dat van pixel shaders gebruik maakt alleen maar toenemen, tijd voor een upgrade dus.

    Een GeForce 4 5600 MX bestaat niet. Je hebt of een GeForce4MX, of een GeForce FX 5600. De eerste van de twee kan de demo niet spelen, de tweede wel (het is er eentje uit de GeForce FX-serie).

    Voor zover ik bekend ben met ATi moet je een 9200, 9600, 9700 of 9800 hebben (maakt niet uit of het dan SE, XT of PRO is).

  8.   
    Maserati's avatar

    Een 9500 van Ati ondersteunt ook pixel shaders, plus dit is een 128 MB kaart.

  9.   
    nick_haak's avatar

    @ Achmal:

    Je zecht dat Far Cry niet op een geforce 4 mx werkt vanwege de pixelshaders die deze serie kaarten niet heeft, maar ik heb de demo ook al een flinke tijd op mijn pc staan, en het werkt goed moet ik zeggen (ik heb een geforce 4 mx 440 se (se= slow edition) )