Sam en Max gecanceld!

Helaas… we zien het alombekende konijn en dito hond van de politie voorlopig niet meer terug. Lucasarts heeft namelijk de rem gezet op de ontwikkeling van Sam & Max Freelance Police. Reden hiervoor zou zijn dat het spel geen hoge ogen zou gaan gooien als het daadwerkelijk op de markt werd gebracht.

    “After careful evaluation of current market place realities and underlying economic considerations, we’ve decided that this was not the appropriate time to launch a graphic adventure on the PC”

Oorspronkelijk was het plan om Sam & Max voor het eerst in een 3D wereld rond te laten lopen. Dit zou een verbetering moeten zijn op het eerste deel, dat stamt uit 1993. Het spel zou in de lente uit gaan komen, verder was er nog niets bekend over de game. Een teleurstelling voor de fans!

  1.   
    Danny Dam Wichers's avatar

    Leuk hoor! Maken ze eerst de fans blij, komen ze erachter dat de game bij de grote massa waarschijnlijk niet zal aanslaan. Misschien moet LucasArts maar een onderdeel van Electronic Arts worden, waar ze wel weten wat de massa lijkt te willen: te dure bagger die wordt uitgemolken tot zes jaar na dato.

  2.   
    Lasso's avatar

    Shit man! Wat een naaistreek! Meer kutnieuws. Wat zijn wij gamers zielig. 😥

  3.   
    Julius Ceasar's avatar

    …..en dan komt Lars bij mij aan met goed ABN praten… 😉
    (grof taalgebruik)

    “Denk aan het taalgebruik, berichten met scheldwoorden of ander onfatsoenlijk Nederlands worden direct verwijderd.”