Mace Griffin: Bounty Hunter nu ook voor de PC

Mace Griffin: Bounty Hunter is een shooter die nog wel wat te wensen overliet, maar toch goed in elkaar zat en een paar uurtjes leuke gameplay opbracht. De game was oorspronkelijk gepland voor de PC, Xbox, Playstation2 én de Gamecube, maar de PC- en Cubeversie gingen niet door omdat Vivendi Universal Games weinig vertrouwen had hierin. De Gamecube verkocht gewoon slecht, er was geen markt voor en de PC was al verzadigd qua shooters.
MumboJumbo ziet dat echter anders in, deze uitgever wil Warthog’s scienefictionshooter Mace Griffin wel uitbrengen voor de PC. De uitgeverij heeft de rechten opgekocht en zal de game eind deze maand nog naar de winkels toe verschepen voor een zacht prijsje, 29.99 euro. Een Gamecubeversie zal nooit meer komen, maar of we daar nu wakker van moeten liggen…

Het verhaal is simpel: je bent een echte spacecowboy en verraden door je vorige bazen. Uiteraard ben je uit op wraak, zoete wraak! Het Mace Griffin spel moet non-lineair in elkaar zitten zodat je zonder zorg je wraak kan uitoefenen op je ex-bazen. De vele karakters, omgevingen, wapens en ruimteschepen moeten voor voldoende afwisseling zorgen. Deze shooter is geen echte topper, maar toch wel een behoorlijke game waar je wel even zoet mee bent. Halo en Star Wars zijn duidelijk gebruikt als inspiratiebron.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren