Volgend jaar alweer een nieuwe Gameboy?

Nintendo Official Magazine vertelt ons dat er volgend jaar alweer een nieuwe versie van de Gameboy zit aan te komen, Nintendo’s populaire handheld. Volgens het Engelse tijdschrift wordt dit nieuwe apparaatje een ‘update’ van de Gameboy Advance (SP), maar dat is nog onzeker, het kan ook om een geheel nieuwe versie gaan, waar ook nieuwe gamecardtridges voor nodig zijn.

Nintendo zou nog niet bezig zijn met de hardware van het mobiele consoletje, maar enkele ontwikkelaars zouden al wel bezig zijn met de games voor de nieuwe Gameboy.

2004 lijkt wel een beetje vroeg voor nóg een nieuw model van de Gameboy, omdat hier in Nederland de SP pas een paar maanden uit is. Maar het lijkt wel een logische stap van Nintendo’s om stand te houden tegenover Nokia’s N-Gage, welke 7 oktober wordt gelanceerd, en Sony’s PSP, die ook in 2004 op de markt word gebracht.

  1.   
    Gast's avatar

    Ik snap Nintendo wel, maar als dit gebeurd, gaan ze dan niet een beetje té ver?:S Ze hébben al zoveel GameBoys!:P En Nokia en Sony hebben op dit gebied geen énkele ervaring!:P Nokia wel een beetje dan, het mobieltje van ze wás al een handheld!:D