Rallisport Challenge 2 trailer!

De X03, het Xboxevenement van Microsoft die net begonnen is, en nog tot morgen zal duren, brengt nou al goed nieuws; namelijk een erg mooie trailer van het wonderschone Rallisport Challenge 2.

Deel 1 kwam vorig jaar samen met de launch van de Xbox uit, en in februari 2004, 2 jaar later, komt Digital Illusions met een tweede deel. De game zal op Xbox Live speelbaar zijn, en de gameplay wordt wat verbeterd, samen met de graphics. In de trailer is goed te zien dat de omgevingen een flinke opknapbeurt hebben gekregen, en ook de auto’s zien er verrekte mooi uit. Ook effecten zoals opwaaiend stof zijn erg mooi.

Rallisport Challenge kan erg goed mee met de top van de rallygames, zoals Colin McRae, Gran Turismo en WRC. Wel is het zo dat de game zich meer op arcade focust dan op realisme, het is bijvoorbeeld een koud kunstje om een hoge sprong te maken, op twee wielen de bochten door te komen of zelfs over de kop te gaan.

Verwacht deze veelbelovende game dus Februari 2004 in de winkels, volledig Live-ondersteunend, met speekseloproepende graphics en spannende gameplay. Wat wil een racegamer nog meer? Deze trailer natuurlijk! Download hem via GameGossip.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren