Eidos stopt met ontwikkeling van GameCube games!

Eidos Interactive heeft aangekondigd geen brood meer in de spellen voor de GameCube te zien. De uitgever en tevens ontwikkelaar laat dit platform als eerste schieten, want de productie op de PS2, Xbox en PC gaat nog door.
Eidos had leuke titels op het menu zoals Backyard Wrestling, The Legacy of Kain: Defiance, Deus Ex 2, Thief 3 en Whiplash. Dit gaat langs alle neuzen van de GameCube-bezitters voorbij.

Eidos vond de volgende reden; ‘Het bracht te weinig op.’ We leven natuurlijk in het ik-wil-meer wereldtje en het was Eidos dus niet genoeg. ‘Ik noem games als Hitman 2 en Timesplitters 2. De GameCube maakte slechts een heel klein deel uit van de totale opbrengst van Eidos.’

Er lijkt wel een vloek te rusten op ons Europese Eidos. Zelfs de Tomb Raider Angel of Darkness flopte (onterecht?). Het enige wat er nog een beetje fraai uitziet is de Hitman serie. Maar misschien is het einde van Eidos wel inzicht, maar hangt er nog een mistwolk voor (Hitman). Als die weg is, voorspel ik een failliete Eidos. Helaas.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren