GamersNet zoekt sponsors

Het afgelopen jaar is GamersNet.nl en GamersNet.be populairder geworden dan ooit. Het aantal maandelijkse bezoeken is fors gegroeid en het aantal positieve reacties dat we kregen motiveerde ons enorm. Helaas groeit het dataverkeer dat de website genereert met ons mee en worden de kosten steeds moeilijker op te brengen. Daarom staat GamersNet open voor advertising op onze site, het liefst gerelateerd aan games. Contact [email protected] voor de advertising mogelijkheden en vraag naar onze statistieken. Help de echte gamers blijven bestaan!

  1.   
    SUM41REBEL19's avatar

    :-s waarom sponsors :-s het gaat toch goed met de site dan snap ik niet waarom jullie sponsers nodig hebben }-) ik vind dit allemaal onzin}-)

  2.   
    Zay's avatar

    Gamersnet is een non-profit site, dwz dat wij geen geld verdienen met het aanbieden van alles hiero… maar toch moeten wij wel betalen voor het behoudt van GN.

  3.   
    the_slayer's avatar

    ik wist nie dat een site hebben geld koste.
    maarja, ik hoop dat ze nsnel sponsers vinden.:-)

  4.   
    Zay's avatar

    wij ook.

  5.   
    Lasso's avatar

    Tuurlijk kost het geld, denk je dat hosten en de maandlasten gratis zijn? Was het maar zo’n feest ]-)

  6.   
    Gast's avatar

    [^] Was dat geld nou maar niet uitgevonden en was alles gratis:-(

  7.   
    Gast's avatar

    Al dat gezijk daarover ook, waarom drukken ze niet gewoon meer geld, dan waren we al lang weer uit de financiele problemen]-)

  8.   
    Lasso's avatar

    pfffff, stelletje analysten 😀

  9.   
    Zay's avatar

    ghehe, was het maar zo simpel als dat marcel… meer geld betekend alleen maar meer armoe… geld word niets waard dan… iets zegt me dat je geen 33 bent, want dit leer je ongeveer in 2-3e van je middelbare opleiding 😛

  10.   
    Lasso's avatar

    Zay neemt ook egt álles serieus he?!

  11.   
    Gast's avatar

    Ik wens jullie veel succes met het vinden van sponsors die een beetje met jullie meedenken. Het zou immers zonde zijn om na zoveel werk te moeten stoppen met deze prima site. groetjes!

  12.   
    Gast's avatar

    Thanks Jeroen 🙂