I.G.I 2 demo- en betadatum

Op de IGI2: Covert Strike website zijn de verschijningsdata voor de publieke multiplayerbeta en single playerdemo voor I.G.I 2: Covert Strike bekendgemaakt.

De publieke multiplayerbeta verschijnt 10 januari om 15:00 uur (14:00 uur GMT). In deze beta zijn stealth en weapon skills de sleutelelementen voor succes, terwijl je een oude fabriek probeert te saboteren, die door terroristen als dekmantel voor uraniumwinning wordt gebruikt.

De single playerdemo is vanaf 15:00 uur op 16 januari te downloaden. In de demo speel je David Jones van het Institute for Geotactical Intelligence (IGI), die de diefstal van een apparaat gebaseerd op geavanceerde nano-technologie door een misdaadsyndicaat onderzoekt.

Naast de demo wordt op 16 januari ook het filmpje ‘Scope’ ter download beschikbaar gesteld. Zowel de demo als het filmpje moeten ‘ IGI 2: Covert Strike’s incredible visuals, with detailed internal locations and massive outdoor environments with vistas rendered as far as the eye can see‘ laten zien.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren